Google Glass ile Göz Kırparak Fotoğraf Çekin - Haberler - indir.com

Google Glass ile Göz Kırparak Fotoğraf Çekin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Google'ın bu yıla damgasını vuran ve teknoloji dünyasını yerinden oynatan ürünü Google Glass'a yeni bir özellik eklediğini resmi blogu üzerinden kullanıcılarına duyurdu.

Teknoloji devi Google yaptığı duyuruda Google Glass kullanıcılarının sadece gözlerini kırparak fotoğraf çekebileceklerini ve bu özelliğin kamera veya ses ile kontrol edilen sistemlerden daha hızlı olduğunu açıkladı. Yapılan güncelleme ile birlikte bu özelliği kullanıcılar görüntü kapalı olsa bile kullanabilecekler. Ayrıca XE12 adı ile yapılan güncelleme sayesinde Google Glass, ekran kilitleme ve Youtube üzerine video yükleyerek paylaşım yapabilme özelliklerini de beraberinde getiriyor.

Google, yaptığı duyuruda göz kırpma özelliğinin ileri ki yıllarda daha farklı alanlarda kullanılabileceğini de belirtiyor. Blog'da "Ticari bir taksinin arka koltuğunda otururken, taksimetreyi hedef alarak Google Glass ile göz kırpıp ödemenizi yaptığınızı hayal edin ya da bir dükkanın vitrininde gördüğünüz ayakkabılara göz kırptığınızı ve o ayakkabıların ayağınızın numarasına uygun olanının evinize gönderildiğini hayal edin." deniliyor.





PAYLAŞ