Google Fotoğraflar video editörü geliyor - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflar video editörü geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-21 08:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Google, son dönemlerde herkes tarafından ilgi ile kullanılan fotoğraf uygulamasını daha da geliştirmek adına planlamalar yapıyor. Halihazırda zaten oldukça fazla kullanıcı sayısına sahip olan Google Fotoğraflar uygulaması, geliştirici ekip tarafından daha da geliştirmeye yönelik hareket ediliyor. Şöyle ki yapılan yenilikler ile beraber Google Fotoğraflar uygulaması yakın zaman içerisinde web sürümü ile çalışacak olan basit bir video editörü özelliğini de karşımıza çıkaracak. Google Fotoğraflar uygulamasını bu yeni video düzenleme özelliği ile beraber kullanıcılar herhangi bir uygulamaya geçiş yapmadan mevcut videoları üzerinde düzenlemeler yapabilecekler. 

Teknoloji devi Google, web arayüzüne yeni video düzenleme özelliklerini ekleyerek, fotoğraf uygulamasını her zamankinden daha da geliştirdi. Şu an için giriş aşamasında olan bu özellik ile basit video düzenleme işlemleri yaparak uygulamanın sunduğu özelliklerden tamamen sorunsuz bir şekilde faydalanabilirsiniz. Halihazırda en çok kullanılan bu fotoğraf uygulamasının bu şekilde video düzenleme seçeneğine sahip olması kullanıcıların işlemlerini kolaylaştıracak en önemli adımlardan biridir. 

Google Fotoğraflar tehlikede!Google Fotoğraflar tehlikede!

Google Fotoğraflar'a yeni bir özellik geliyor

Halihazırda gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan Google Fotoğraflar mobil uygulaması, kullanıcıların mobil cihazlarında bulunan içeriklerini sadece bir kaç adım ile yedeklemelerini sağlıyor. Her geçen gün gelişen bu Google Fotoğraflar uygulamasına yakın zaman içerisinde video düzenleme editörü özelliği de eklenecek. Şu an için beta aşamasında olan ve henüz sadece sınırlı kullanıcı ile başlatılan bu özelliğinden elbette ki profesyonel bir video düzenleme hizmetleri beklemek çok da doğru olmayacaktır. Video düzenleme özelliği, minimalist bir tasarım ile sadece zaman çizelgesi editörü aracılığı ile fotoğraflarınız ve videolarınız üzerinde çeşitli oynamalar yapmanız konusunda size yardımcı olacak. Fotoğrafları ve videoları birleştirme, basit bir klip haline getirme ve çeşitli videolar hazırlama  gibi işlemler yapmanıza izin verecek olan bu özellik kısa zaman içerisinde uygulamada yerini alacak. 

Yakın zaman içerisinde gelecek olan Google Fotoğraflar uygulamasının web ve mobil versiyonlarında belirli kısıtlamalar ile beraber bu özelliği son derece rahat bir şekilde kullanmak mümkün olacak. Fakat detaylı özelleştirme yapmak konusunda biraz eksiklikler olduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır. Google bu eksikleri web arayüzünden kaldırmak üzere yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. Bu özelliğin avantajı ise herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymadan minik düzenleme işlemlerini doğrudan uygulama üzerinden halletmeniz olacak. 

 


Google Fotoğraflar 1 milyar kullanıcıyı kutluyorGoogle Fotoğraflar 1 milyar kullanıcıyı kutluyor
Google Fotoğraflarda fotoğraf aramak daha da kolaylaşıyorGoogle Fotoğraflarda fotoğraf aramak daha da kolaylaşıyor
Google Fotoğraflar, hikayeler benzeri bir özellik kazandıGoogle Fotoğraflar, hikayeler benzeri bir özellik kazandı

PAYLAŞ