Google Fit, Google Play Store'da 100 milyon indirmeyi aştı - Haberler - indir.com

Google Fit, Google Play Store'da 100 milyon indirmeyi aştı

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-07 11:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Google'ın umuduğu kestiği uygulamalarından biri olan Google Fit, 100 milyon indirme sayısını geçmeyi başardı.

Günümüzde insanlar giderek sağlık konusunda daha bilinçli hale geliyor, zindeliğin önemini anlıyor ve rejimlerine farklı egzersiz modları ekliyor. Adımları, nabzı takip etmeye ve tüm istatistikleri tek bir yerde tutmaya yardımcı olmak için birçok fitness uygulaması kullanıma sunuyor. Google'ın benzer bir uygulaması olan Google Fit, sağlık odaklı uygulamalardan ve fitness takipçilerinden bilgi toplar ve günlük ve haftalık fitness ve uyku aktivitelerine genel bir bakış sunuyor.

Google, Play Store kazancı ile şaşırtmaya devam ediyor!Google, Play Store kazancı ile şaşırtmaya devam ediyor!

 

Google Fit Resmi Olarak Duyuruldu - Google I/O 2014

Google'ın bir süre önce Fitness izleme uygulaması Google Fit'ten vazgeçtiği izlenimine kapılmıştık. Ancak, 2018'de Google, uygulamayı tamamen yeniden başlatarak ve uygulamayı sıfırdan güncelleyerek kendini kurtarmaya karar vermişti. Elbette, yeni geçişte bazı özellikleri kaybettik, ancak o zamandan beri Google, bu özellikleri yeni özellikler ve seçeneklerle birlikte geri getirmek için çok çalışıyor. Şimdi, uygulama 100 milyon indirme kilometre taşını kutlarken, şirketin tüm çabaları gerçekten işe yaramış gibi görünüyor.

Google Fit, Play Store'da 100 milyon indirmeye ulaştı

Elbette, Google Fit'in hala bazı sorunları olduğu gerçeğini göz ardı etmeyeceğiz, ancak bu, şirketin en iyi özelliklerden bazılarını getirmek için çok çalışmadığı anlamına gelmez. Sadece bu değil, aynı zamanda giyilebilir cihazlar aracılığıyla egzersiz takibi, adımlar ve kalp atış hızı gibi en iyi temel özelliklerden bazılarını da takip etmenizi sağlıyor.

Google Fit, yakın zamanda Pixel'in telefon kamerasını kullanarak solunum hızını ölçebilen yeni bir özelliğe kavuştu. Temmuz ayında Google, uygulamaya yeni bir görünüm kazandırarak çok daha düzenli görünmesini sağladı.

Google, bu yılın başlarında Fitbit'i satın aldı, bu, bu eğilimin devam etmesini ve aynı zamanda Fitbit ile daha iyi entegrasyon olmasını umduğumuz anlamına geliyor. Şu anda Fitbit istatistiklerinizi Google Fit ile senkronize etmek, bazılarının düşündüğü kadar kolay değil. Ancak uygulamanın nasıl tekrar gündeme geldiğini düşünürsek, şirketin giderek daha fazla ilgi gösterdiğini görebiliriz.

Sadece bu değil, Galaxy Watch 4 serisinin Wear OS'yi tekrar gündeme getirmesiyle, Google'ın uygulamaya giderek daha fazla dikkat ettiğini ve umarız onu olduğundan daha iyi hale getirdiğini görebiliriz.

Google Fit uygulaması nedir?

Google Fit bir fitness izleme uygulamasıdır ve sanal bir koç olarak hareket etmek üzere tasarlanmıştır. Daha sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmek için kullanılabilir. Google Fit, sezgisel ve kullanıcı dostu bir uygulamadır ve hem Android hem de iOS cihazlarda kullanılabilir.

Uygulama, istatistikleri takip etmenin yanı sıra, günlük aktivite ve uyku hedeflerine ulaşmak için ipuçları da sunuyor. Uygulama aracılığıyla, kullanıcılar orta ila yoğun aktiviteleri tamamlayarak Kardiyo Puanı da kazanabilirler.

 

Google Fit'i cihazınıza kurma adımları:

Adım 1: Google Play Store veya App Store'a gidin ve Google Fit uygulamasını indirin.

Adım 2: Ardından, Google hesabınızla oturum açın.

Adım 3: Uygulamayı kurarken, günlük ve haftalık aktivite hedeflerinizle ilgili anlık bildirimleri etkinleştiren 'Bildirimlere izin ver' gibi çeşitli seçenekleri seçebilirsiniz.

Adım 4: Bir sonraki adımda yaşam tarzınıza en uygun seçeneği seçerek aktivite hedeflerinizi belirleyebilirsiniz.

Adım 5: Seçiminizi onaylamak için 'Hedef belirle'ye dokunun.

 


Google, gizli sekme özelliğini yeniden tasarlayacakGoogle, gizli sekme özelliğini yeniden tasarlayacak

PAYLAŞ