Google, Drive özelliğini Android ile öne çıkarıyor - Haberler - indir.com

Google, Drive özelliğini Android ile öne çıkarıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-04 14:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Google bir sonraki Android versiyonu ile birlikte Google Drive servisini daha çok ön plana çıkaracak. İşte gelen son bilgiler.

Android işletim sisteminin her yeni versiyonunda bir dizi yenilik getiren ve daha iyi bir telefon deneyimini sunmayı hedefleyen Google, yeni sürüm ile birlikte Google Drive için özel bir ilgi gösterecek. Yeni sistemde kullanıcıların telefon verilerinin Google Drive üzerinde depolanmasını isteyen Google, böylece kayıtlı çağrılardan metin mesajlarına kadar kullanıcıların izni dahilinde her veriyi bulut depolama sistemine aktaracak.

Google Drive İle Artık Tüm Bilgisayarınızı YedekleyebileceksinizGoogle Drive İle Artık Tüm Bilgisayarınızı Yedekleyebileceksiniz

İşte 2018' in en iyi 5 bulut depolama uygulaması

Kullanıcılar Google Drive için manuel yedekleme yapacak!

Bu özellikle kullanıcıların veri güvenliğinin yanı sıra telefonların kaybolması ya da bozulması gibi durumlarda da verilerin kurtarılmasını, yeni bir Android telefonda tüm ayarları aynı şekilde kullanma adına kolaylık sağlayacak. Bulut depolama konusunda şu anda dünyanın en popüler sistemlerinden birisi olan Google Drive, Android ile birlikte daha uyumlu çalışmaya başlayacak. Bu da kullanıcı sayılarını arttıracak önemli bir etken olacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda Google tarafından sisteme eklenecek özel bölüm sayesinde Google Drive ayarları yapılabilecek ve isteyen kullanıcılar manuel olarak bu seçeneği kullanarak bilgilerinin aktarılmasını sağlayacak. Cihaz ayarları gibi tüm detayların aktarılacak olması aynı zamanda kişilerin başka bir telefonda tüm ayarlarını aynı şekilde kullanmasını da mümkün kılacak. Kullanıcıları fabrika ayarlarına döndükten sonra dahi ayarlarını, uygulamalarını hemen kullanabilmesi adına da Google Drive etkin olacak.


Google Drive'ın Yeni Sistemi 28 Haziran'da KullanılabilecekGoogle Drive'ın Yeni Sistemi 28 Haziran'da Kullanılabilecek
Google Drive'dan Üzecek Bir Haber GeldiGoogle Drive'dan Üzecek Bir Haber Geldi
Google Drive'ın ücretli sürümü Google One olarak karşımıza çıkacakGoogle Drive'ın ücretli sürümü Google One olarak karşımıza çıkacak

Yeni Google Drive Tanıtım Videosu


PAYLAŞ