Gmail'e e-posta zamanlama özelliği geldi - Haberler - indir.com

Gmail'e e-posta zamanlama özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-02 13:26:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın başarılı servislerinden birisi olan Gmail için önemli özellikler sunulmaya devam ediliyor. Mail platformu olarak 15.yılını kutlayan Gmail platformuna, e-posta zamanlama özelliği geldi. Sadece e-posta zamanlama özelliği değil ayrıca akıllı ileti oluşturma adlı bir özellikte kullanıcılara sunuldu. Google’ın en fazla tercih edilen ve piyasadaki en popüler mail servislerinden birisi olan Gmail, yeni e-posta zamanlama özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Akıllı ileti yazma adlı bir başka yeni özellikle de beraber platformun geliştirilmeye devam edildiğini gösteriyor.

Gmail’e 15.Yıla Özel Yeni Özellikler Geldi

Gmail'in Sağ Tık Menüleri Daha Detaylı Hale GeliyorGmail'in Sağ Tık Menüleri Daha Detaylı Hale Geliyor

Yeni e-posta zamanlama özelliği sayesinde artık bir e-postayı belli bir tarihte otomatik gönderilmek üzere zamanlayabilirsiniz. İleti yazma penceresinin menüsü bölümünde Göndermeyi Zamanla olarak bir seçenek sizleri karşılayacak. Bu seçenek ile belli zaman dilimleri için seçimler yapabilirsiniz. Ayrıca Google’ın çeşitli gönderim saat önerilerini de seçim olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Bir başka özellik olan Akıllı İleti Yazma bölümünde ise Google kullanıcıları her hafta 1 milyar karakter yazmaktan kurtardığını ifade ediyor. İtalyanca, Portekizce, İspanyolca ve Fransızca dilleri için eklenen bu yeni özellik şuan için sadece Pixel 3 serisi Android telefonlar için getirilmiş durumda. iOS bölümünde bu özelliğin ne zaman geleceği belli olmazken, özellik ile kullanıcılar e-posta içeriği tabanlı olarak kişiselleştirilmiş öneriler ile karşılaşacaklar. Bu sayede uzun bir mail hazırlarken bu taban konu baz alınarak Google’dan hazır öneriler sizlere sunulacak.  


İlgili uygulamalar
Gmail Akıllı Yazma Android’e geliyor!Gmail Akıllı Yazma Android’e geliyor!
Gmail ve Google Drive sabaha karşı çöktüGmail ve Google Drive sabaha karşı çöktü
Gmail'in iOS versiyonuna yeni güncelleme geldiGmail'in iOS versiyonuna yeni güncelleme geldi

PAYLAŞ