Gmail'deki 'e-postaların yanlışlıkla silinme' Durumu Çözüldü - Haberler - indir.com

Gmail'deki 'e-postaların yanlışlıkla silinme' Durumu Çözüldü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Son günlerde bazı platformlarda sorunlu bir şekilde çalışan Google servisleri, pek çok kullanıcıyı önemli oranda etkilemiş ve özellikle Gmail'den faydalanan kullanıcıların mağdur olmasına sebep olmuştu.

Özellikle Gmail'in mobil versiyonunda karşılaşılan e-postaların yanlışlıkla silinmesi durumu ile ilgili bir bildiri yayınlayan Google, 'hatanın tüm kullanıcıları etkilemediğini, sorunun mobil arayüz üzerinden, iOS ya da doğrudan çevrim dışı Gmail kullanımından faydalanan kullanıcıları etkilediğini belirterek, geliştirilen ufak çaplı bir çalışma ile sorunun aşıldığını' duyurdu. Etkilenen kullanıcı sayısını konusunda bir açıklama yapmayan Google şimdilik bu sorunu çözmüş gibi görünüyor.

Hatırlayacağımız üzere Gmail'de son haftalarda ortaya çıkan sorun, bazı kullanıcıların mesajlarının kendiliğinden spam olarak bildirilmesine ve hatta çeşitli e-postaların silinmesine sebep olmuştu. Konu ile alakalı olarak Google tarafından mobil cihazlara gönderilen bildirimi aşağıda görebilirsiniz.

Gmail e-posta sorunu bildirimi

Google'nin Gmail e-posta servisine ait olan mobil uygulamalarını sitemiz üzerinden ücretsiz olarak Android ve iOS cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ