Gmail karanlık modu kullanılmaya başlandı - Haberler - indir.com

Gmail karanlık modu kullanılmaya başlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-11 12:34:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Gmail için uzun zamandan beri büyük bir beklenti haline gelen karanlık mod nihayet kullanıma sunuldu. İşte yeni özellik ile ilgili detaylar.

Koyu ara yüz seçeneğini iOS işletim sistemi için kullanılma sunulmamıştı. Her ne kadar uzun bir zamandan beri Android işletim sisteminde test edilebilir ve kullanılabilir durumda olsa da iOS işletim sisteminin de dahil edilmesi ile birlikte tüm işletim sistemlerinde Gmail'in yeni hali kullanılabilir duruma geldi.

iPhone kullanıcılarınıa müjde: Gmail güncellendiiPhone kullanıcılarınıa müjde: Gmail güncellendi

Gmail karanlık modu neden önemli?

Bu özellik, özellikle uygulamayı çok uzun süre kullanan kişiler için sağlık açısından önemli bir avantaj sağlıyor. Beyaz alanların tamamen siyah ile değiştirildiği koy modda böylece göz yorgunluğu çok daha azaltılabilir. Üstelik sadece sağlık açısından değil, cihazların pil ömrüne de olumlu katkı yapan bu özel sistem, böylece çoğu kişi tarafından kullanılıyor.

Kullanıcılar servisi koyu ya da açık modda kullanabilmek adına, ayarlar bölümünden kolay bir şekilde geçiş yapabilir. Kişiler istediği şekilde kalıcı hale getirebileceği bu ayarlamalar sayesinde, gözlerini çok daha az yorarak bu imkândan yararlanabilecek.

iOS 13 ve Android işletim sistemleri ile de uyumlu olan uygulamadaki bu özellik, böylece herhangi bir kısıtlama olmaksızın tüm kullanıcılar tarafından tercih edilebilir. Mevcut özelliği güncelleme ile cihazlara alınabileceğini söyleyen Google, böylece Gmail için yeni bir dönemi de başlatmayı başardı. Yaz aylarından itibaren bu konudaki hazırlıklarına devam eden Gmail, çalışmalarını sonlandırarak piyasadaki mevcut beklentiyi de böylece karşılamış oldu.

Daha basit bir telefon için 10 minimalist Android uygulaması


İlgili uygulamalar
Gmail, Android kullanıcılarının talebine olumlu yanıt verdiGmail, Android kullanıcılarının talebine olumlu yanıt verdi

PAYLAŞ