Gmail ile Adres Bilmeden E-posta Gönderebilirsiniz - Haberler - indir.com

Gmail ile Adres Bilmeden E-posta Gönderebilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Google+ hizmet platformu ile kullanıcılara sunduğu hizmetlerini her geçen gün güçlendiren Google, e-posta hizmeti verdiği Gmail servisini güncelleyerek yeni bir kolaylığı kullanıcılara sundu.

Google'ın kullanıcılara sunduğu bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar bağlantı listelerinde bulunan ancak adreslerini bilmedikleri diğer kullanıcılara e-posta gönderebilecekleri gibi diğer kullanıcılarında bağlantı listelerinde olmanız halinde sizde bu e-postaları alabileceksiniz. Kısacası otomatik tanımlama özelliği kazandırılmış olan Gmail sayesinde kullanıcılar birbirlerinin adreslerini görmeden e-posta mesajlarını iletebilecekler.

Ayrıca bu yeni özellik ile birlikte Google+ kullanıcıları, Gmail üzerinden kendileri ile bağlantıya geçebilecek olan kişileri de dört gruba ayırarak e-posta almak istemedikleri kullanıcıları da otomatik tanımlama dışında bırakabilecekler. Bu sayede de sadece çevrelerinizde bulunan kişiler size e-posta gönderebilecek. Bu yeni hizmet ile Google anladığımız üzere Gmail üzerinden mesajlaşma oranını artırmaya çalışıyor.

Google'ın hem mobil hem de masaüstü kullanıcıları için geliştirdiği ve yeni Gmail özelliklerini de kullanabileceğiniz uygulamalarını sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ