Gittigidiyor'un arama çubuğuna 1 milyon kez

Gittigidiyor'un arama çubuğuna 1 milyon kez "cep telefonu" yazıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-02 14:36:35
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Türkiye'nin en büyük elektronik ticaret platformu olan gittigidiyor.com yüz binlerce kullanıcıya sahip bir e-ticaret sitesidir. Alıcıların ve satıcıların bulunduğu bu ortamda yüz binlerce ürün alabilirsiniz. GittiGidiyor'da ürün satmak için Sıfır Risk Sistemi kullanılıyor. Bu sistem 2001 yılında GittiGidiyor'un bulduğu güvenli bir sistemdir. Sıfır Risk sistemini kullanan bu e-ticaret sistemi sayesinde güvenli bir şekilde alışveriş gerçekleştiriliyor. GittiGidiyor'da bir ürünü HemenAL! diyerek anında satın alabilirsiniz. İçerisinde birçok kategorisi bulunan bu sitede alışveriş yapmak cidden çok eğlencelidir. Bildiğimiz üzere her e-ticaret sitesinde bir arama çubuğu bulunur. Kullanıcılar istediği herhangi bir ürünü rahatça arayabilir ve bulabilir. Düzgün bir arama çubuğu sitedeki alışveriş yapma imkanını daha da kolaylaştırır. GittiGidiyor'da hem analiz raporunu hem de en çok aranan ürünleri paylaştı.

GittiGidiyor'da 1 milyon kez "cep telefonu" yazıldı!

GittiGidiyor'un araştırmaları sonucunda arama çubuğuna kullanıcılar toplamda 1 milyon kez "cep telefonu" yazdılar. Malum sürekli gelişen teknoloji ile beraber cep telefonları daha seri çıkmaya başladı. Artık onlarca firma farklı modellere ve farklı tasarımlara sahip telefonlar üretiyor. Teknolojinin gelişmesiyle donanım, tasarım konusunda birçok fikir ve ürün ortaya çıktı. Telefon üreticileri bu teknolojik ürünleri ve modern tasarımları kullanarak teknoloji harikası telefonlar üretiyorlar. Özellikle ekrana gömülü parmak izi okuyucusu, çentikli tasarım, çift arka kamera ve hızlı, sağlam donanımlarla birlikte telefonlar birbirleriyle yarışıyor. Tabi bu durumda bizi yeni telefon almaya yönlendiriyor. Gittigidiyor'da da bu durum arama çubuğuna yansımış durumda. Kullanıcılar yeni telefon almak için güvenilir ve ucuz bir adres seçiyor. GittiGidiyor'da sadece cep telefonu değil birçok ürün arama çubuğuna yazılmış. İşte o GittiGidiyor analiz raporu:

Toplam ziyaret 424 milyon

Aylık ortalama ziyaret 83 milyon

Sayfa görüntülenme sayısı 2.3 milyar

Aylık tekil ziyaretçi sayısı 30 milyon

Kayıtlı üye sayısı 22 milyon

Ürün satış hızı saniyede 1

Mobil uygulamasının indirilme oranı 8 milyon

Toplam mobil ziyaret 316 milyon

En çok alışveriş yapılan gün Pazartesi

GittiGidiyor'da en çok aranan kelimeler: cep telefonu, erkek spor ayakkabı, avize, bisiklet, TV ünitesi, erkek kol saati.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ