Gıda Tarım ve Orman Bakanlığı, yeni milli sisteme geçiş yapıyor - Haberler - indir.com

Gıda Tarım ve Orman Bakanlığı, yeni milli sisteme geçiş yapıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 10:52:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Yeni geliştirilen bu sistem ile, bakanlık merkez ve taşra teşkilatı içerisinde görev yapan yaklaşık 152 bin personelin özlük bilgilerini, yer değiştirme, atama, kadro, terfi, emeklilik, disiplin, izin, mal bildirimi gibi iş ve işlemler yapabilecekler. Bu uygulama, bakanlığın en önemli ihtiyaçlarından biri olan personelin kendisine ait bilgilerini de takip edebilecekleri ve taleplerini iletebilecekleri bir ortam oluşturmaya olanak sağlayacak.

Milli helikopter ATAK'a yeni bir talip

Türk Telekom Milli Klavye Uygulaması Tambu'ya arama motoru ekleyecekTürk Telekom Milli Klavye Uygulaması Tambu'ya arama motoru ekleyecek

Yeni Sistem Gıda Tarım ve Orman Bakanlığı'nın En Önemli İhtiyacını Giderecek

Bu uygulamanın 1. fazı olarak memur takip bölümü, Şubat 2019 tarihinde kullanıma açılacak. Daha sonrasında 2. fazında yazılım geliştirmeleri yapılacak. Dışarıdan alındığında ise yaklaşık olarak 15 milyon liralık bir harcama gerektiren bu uygulama, bakanlık personeli tarafından geliştirildiği için çok daha ucuz bir maliyete sahip oldu. Bundan dolayı da mali konuda büyük bir tasarruf sağlandı. 

Bakanlığın en önemli ihtiyaçlarından birisi olan personel özlük bilgileri, bu uygulama sayesinde takip edilebilecek ve talepleri iletilecek. Uygulamaya tam olarak geçilmesi için Şubat 2019 tarihini beklemek gerekiyor. Daha sonrasında ise yeni milli sisteme geçiş yapılabilecek.


TEKNOFEST'te milli savaş uçağımız bulunuyorTEKNOFEST'te milli savaş uçağımız bulunuyor
Milli İHA bu sefer selfie çektiMilli İHA bu sefer selfie çekti
Xiaomi'den Türkiye'ye Milli Jest!Xiaomi'den Türkiye'ye Milli Jest!

PAYLAŞ