Ghost of Tsushima Director's PS5 ve PS4 için duyuruldu - Haberler - indir.com

Ghost of Tsushima Director's PS5 ve PS4 için duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-02 15:00:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

PlayStation platformunun sevilen yapımlarından olan Ghost of Tsushima’nın yenilenmiş versiyonu olan Ghost of Tsushima Director’s Cut resmi olarak duyuruldu. Bu yeni sürüm ile beraber oyuna yeni bir harita ile yeni özellikler ve yeni bir oyun moduda eklenecek. Baktığımız zaman çıkışından önce oldukça konuşulan Ghost of Tsushim oyununa yakın zamanda yeni bir ek paket ve yeni özellikler ekleneceği söylentileri bulunuyordu. Bu haftanın başında ise ESRB tarafından derecelendirildiği ortaya çıkan Ghost of Tsushima Director’s Cut oyunu resmi olarak duyuruldu.

Henüz geçtiğimiz günlerde God of War: Ragnarok hakkında bilgiler ortaya çıkarken, Ghost of Tsushima oyununa eklenecek yeni bir harita detayı da belli olmuştu. Ortaya çıkan bu harita, oyunun Director’s Cut sürümünde oyuna eklenmiş olacak.

Horizon Zero Dawn: Complete Edition PS4 ve PS5'e ücretsiz olduHorizon Zero Dawn: Complete Edition PS4 ve PS5'e ücretsiz oldu

PS5 ve PS4 sürümlerine özel duyuruldu

Oyuna eklenecek olan ıki adası, oyunun esas haritası olan Tsushima’ya komşu bir ada diyebiliriz. Sucker Punch’ın açıklamasına göre ana karakter Jin Sakai, Moğollar tarafından istila edilen adaya istilayı önlemek için gidecek ancak kendisini, geçmişteki travmatik olayları ortaya çıkaran bir olaylar içinde bulacak. Ghost of Tsushima Director’s Cut, PS5 için 69.99 dolar ve PS4 için ise 59.99 dolar fiyat etiketi ile satışta olacak. Henüz PlayStation Store Türkiye’de satışta olmayan oyunun ülkemiz fiyatının yakında açıklanması bekleniyor. Oyuna önceden sahip olan kullanıcılar ise Director’s Cut sürümüne yükseltebilmek için PS5’te 9.99 dolar ve PS4’te ise 14.99 dolar ödeme yapacak.

Oyunda PS5 sahipleri için oyuncular 1080P çözünürlükte 60 FPS ile oyun oynanabiliyordu. Ancak Sucker Punch’ın açıklamasına göre Ghost of Tsushima Director’s Cut’ın PS5 versiyonunda oyuna adaptif tetik özelliği ve adaptif titreşim özelliği de dahil olacak. Diğer yandan oyunun PS5 versiyonunun yükleme süreleri de ciddi oranda azalırken, 4K çözünürlükte 60 FPS ile oyunu rahatça oynanacağı da belirtiliyor. Diğer yandan PS4 konsolundaki Ghost of Tsushima oyununun kayıt dosyaları da PS4 ve PS5’teki Ghost of Tsushima Director’s Cut oyununa taşınabilecek. Oyuna yeni eklenecek olan adanın oyunun ikinci bölümünden sonra açılıyor olması da dikkat çekiyor. Oyunun ayrıca gelişmiş fotoğraf modu ayarları, kontrol şeması değiştirme ve dövüş sırasında karakterlere kilitlenme gibi özellikler de eklenecek.  


Sony yeni bir PS5 üzerinde çalışıyor olabilirSony yeni bir PS5 üzerinde çalışıyor olabilir
PS4’ten PS5’e yükseltilebilen oyunlar hangileridir?PS4’ten PS5’e yükseltilebilen oyunlar hangileridir?

PAYLAŞ