Getir'in internet sitesi hizmete açıldı - Haberler - indir.com

Getir'in internet sitesi hizmete açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-14 10:37:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Özellikle pandemi döneminde önemli bir yükseliş sağlayan ve ciddi yatırımlar alan alışveriş platformu Getir, artık internet sitesi ile de kullanıcılarına hizmet verecek. Sitede bulunan hizmetler ile mobil uygulamada yer alan hizmetler arasında herhangi bir farklılık olmayacak. 

Akıllı cep telefonlarda kendine yer edinen uygulamalardan biri de istenilen herhangi bir ürünü anında kapıya kadar getirmeye olanak tanıyan bu hizmeti sunan Getir, her geçen büyümeye devam ediyor. Son yıllar içerisinde değeri daha da artan ve sürekli yeni yatırımlar alan platform, önemli bir eksiği geride bırakarak internet sitesini de kullanıma açtı. Esasında Getir'in, pandemi sürecinde ön plana çıkmış olsa da 5 yıldan daha da eskiye dayanan bir geçmişi bulunuyor. Söz konusu bu alışveriş platformunun Twitter hesabı 2015 yılında sosyal medya platformları arasında yerini almış durumdaydı. Bu haliyle de sitenin açılışı için biraz gecikilmiş gözüküyor. Yine de daha öncesinde de getir.com adresinin Getir tarafından uygulamalarının reklamını yapmak adına kullanıldığını da belirtmek gerekir. 

Getir’den n11’e stratejik yatırımGetir’den n11’e stratejik yatırım

150 milyon dolarlık daha yatırım aldı

Bir diğer açıdan Getir tarafındaki tek yeni gelişme internet sitesinin açılması değildir. Platform aynı zamanda 150 milyon dolarlık bir yatırım daha almayı başardı. Bu sayede platforma bu yıl içerisinde yapılan yatırımın toplam 1,1 milyar doların üzerine çıktı. Bu ek yatırımı Getir'in halihaızrda var olan bir ismin yaptığı belirtilirken, anlaşmanın sonucunda ne kadar hissenin el değiştirdiği ya da değerlendirmenin neye göre yapıldığı konusunda bir açıklama yapılmadı. Şirkete yakın olan kaynaklardan elde edilen bilgilere göre bu kaynak, platformun Türkiye'de ve dünyada büyümesi adına kullanılacak. 

Değeri üç katına çıktı

Son yıllara bakıldığında Türkiye'den çıkan en başarılı girişimler arasında yer almayı başaran Getir, son yatırım turundaki değerleme ile değerini neredeyse üç katına çıkarmış durumdadır. Söz konusu platformun değeri 7,56 milyar doların üzerine çıktı. Bu kadar kısa bir süre içerisinde yüksek değerlere ulaşmak oldukça nadir rastlanan bir başarıdır. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zaman içerisinde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 


Instagram doğum günü bilgilerini girmeyi zorunlu hale getiriyor!Instagram doğum günü bilgilerini girmeyi zorunlu hale getiriyor!
Getir, İngiltere'de futbol kulübüne sponsor olduGetir, İngiltere'de futbol kulübüne sponsor oldu
LG katlanabilir telefonların camını daha sağlam bir hale getirmeyi planlıyorLG katlanabilir telefonların camını daha sağlam bir hale getirmeyi planlıyor

PAYLAŞ