Getir'in hizmet verdiği 6. ülke İspanya oldu! - Haberler - indir.com

Getir'in hizmet verdiği 6. ülke İspanya oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-15 17:08:02
Editör : B. Deniz Yaylacı
Kategori : Teknoloji

Getir, 2015 yılında Türkiye'de başlayarak ortalama 10 dakika içerisinde sipariş edilen market ürünlerini kullanıcı ile buluşturarak Dünya'da bir ilke imza atmayı başardı. Market ürünlerini kullanıcılarla buluşturan Getir, globalde de büyüme yolculuğuna son hızla devam ediyor. Getir, geçtiğimiz Temmuz ayında İspanya merkezli market teslimat uygulaması "Blok"u bünyesine katarak, ilk defa bir şirket satın alımı gerçekleştirdi. Bununla birlikte Blok'u bünyesine katan Getir, İspanya'daki hizmetine ise Barcelona ve Madrid ile başladı.

19 depo ile geniş ürün kapasitesi!

Getir, iki ay gibi bir kısa sürede büyüyerek, ürün portföyü ve tedarik zincirini genişletme imkanı buldu. İspanya'da 19 depo açarak, İspanya'da geniş bir bölge hizmet vermeye başlayan Getir, ilerleyen zamanlarda başka bölgelere de yayılmayı planlıyor.

Getir şimdi de Berlin ve Paris'de!Getir şimdi de Berlin ve Paris'de!

                          

Getir, 2021 yılında ilk altı ayda yaklaşık 1 milyar dolar yatırım alarak, 7,5 milyar dolar değerine ulaştı! Bununla birlikte şu anda  Londra, Liverpool, Birmingham, Manchester, Cardiff, Brighton, Bristol ve Southampton’da, Hollanda’da Amsterdam’da, Almanya’da Berlin’de ve Fransa’da Paris’te hizmet veriyor. Global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Getir'in  bir sonraki hedefinde Portekiz ve İtalya yer alıyor. Aynı zamanda yılın son çeyreğinde Amerika'da hizmet vermeyi planlayan Getir, bunlar gerçekleştiğinde 1 yıl içerisinde 9 ülkede hizmet vermiş olacak. 

                      


Getir’den İspanya'da yeni yatırımGetir’den İspanya'da yeni yatırım
Getir’den n11’e stratejik yatırımGetir’den n11’e stratejik yatırım
Getir, İngiltere'de futbol kulübüne sponsor olduGetir, İngiltere'de futbol kulübüne sponsor oldu

PAYLAŞ