Getir, Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe ile sponsorluk imzaladı - Haberler - indir.com

Getir, Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe ile sponsorluk imzaladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-18 11:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Hatırlarsanız Getir geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a sponsor olmuştu. Bugün beklenmedik bir adım atan şirket şimdi Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Türkiye’nin unicorn’u Getir sponsorluk anlaşmasına imza attı.  

Paribu ve Fenerbahçe Yaptığı Anlaşmanın Töreni TamamlandıParibu ve Fenerbahçe Yaptığı Anlaşmanın Töreni Tamamlandı

Sponsorluk anlaşması için tören Kadıköy’deki Ülker Stadı‘nda gerçekleştirildi. Törene Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Danabaş ve Getir Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı Tuncay Tütek katılım sağladı.

Ali Koç, Fenerbahçe Token'i hakkında ilk açıklamayı yaptı

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Kızılhan, anlaşmanın 1 senelik olduğunu belirterek “Kulübümüz zaman sponsoru olarak 1,5 sene önce Getir ile sponsorluğa başladı. Getir ile bu sezon kadın basketbol takımımızın şort sponsorluğuna imza atıyoruz. Kadın takımımız geçen seneyi namağlup tamamladı. Bu sene de tekrardan namağlup olmak ve Avrupa kupasını ülkemize getirmek istiyoruz. Bu iş birliğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Galatasaray ve Fenerbahçe aynı şirketle sponsorluk anlaşması yaptı

Zaman sponsorluğunun yanı sıra Kadın Basketbol Takımı için de şort sponsorluğu anlaşması imzalayan kadın basketbol şubesinden sorumlu Mustafa Kemal Danabaş, yapılan bu anlaşmaya karşı memnuniyetini şu sözlerle ifade etti; “Bu iş birliği gün geçtikçe genişliyor. Bizim için çok kıymetli bir iş birliği. Yaklaşık 1,5 sezondur devam eden zaman sponsorluğu iş birliğinin yanına, kadın basketbolumuzun şort sponsorluğunu da ekledik. Yarıştığı her kulvarda rekorları elinde bulunduran kadın basketbol takımımız, 2020-2021 sezonunda da tarihinde ikinci kez namağlup şampiyonluğa ulaştı. Avrupa’da da yüzümüzü güldüren sonuçlar elde etti. Fenerbahçe kadın basketbolda öncü ve örnek olmuştur. İş birliğimizi çok anlamlı ve özel buluyorum.”

Bu yeni anlaşmayla birlikte Türkiye’nin üç büyük futbol kulübü arasında alan olan Fenerbahçe ve Galatasaray uzun süre sonra aynı şirket ile sponsorluk anlaşmasına imza atmış oldu.


Ali Koç, Fenerbahçe Token'i hakkında ilk açıklamayı yaptıAli Koç, Fenerbahçe Token'i hakkında ilk açıklamayı yaptı
Fenerbahçe Token gelirleri açıklandıFenerbahçe Token gelirleri açıklandı

PAYLAŞ