General Mobile'dan yapay zekalı asistan - Haberler - indir.com

General Mobile'dan yapay zekalı asistan

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-21 09:41:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Yapay zekanın daha kontrollü bir yaşam için hayatın her alanına girmesinin ardından sıra General Mobile'ın Yapay Zekası ile karşımıza çıkıyor.

34 ülkede faaliyet gösteren yerli marka General Mobile, Android dünyasında bir ilki yaşatacak yapay zekaya dayalı kendi asistanı ile kullanıcılarıyla buluşuyor.

Yeni General Mobile GM 9 Pro TanıtıldıYeni General Mobile GM 9 Pro Tanıtıldı

Android'de ilk yapay zekalı mobil asistan

Daha önce yapay zekalı mobil asistanı iOS platformundaki Siri ile tanıdık, kullanıcılara spor, gündem, telefon ve bir çok soruda yardımcı olabilecek asistan şimdi de Android platformunda bir ilk olarak General Mobile'dan geliyor. Uygun fiyatlarıyla en güncel teknolojileri kullanıcılara sunan General Mobile, Android dünyasında bir ilki gerçekleştirerek kendini kullanıcılara kanıtlıyor.

Google Asistan aracılığıyla konuşabildiğimiz General Mobile asistan'a ulaşmak için Google Asistan'a "General Mobile ile konuş" diyerek sesleniyoruz. General Mobile Asistan, Telefonumuz hakkında tüm model özellikleri ve tüm teknik bilgileri sesli sorularla karşılık veriyor. Kullanıcıları eğlendirecek bir şivesi olan General Mobile Asistanı'na gelecek dönemlerde diğer uygulamalardan fazlasını getirecek yenilikler eklenecek.

Kullanıcıların beklediklerinin fazlasını ve ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde tasarlanan General Mobile Asistan, kullanıcılarının hayatını kolaylaştırma yolunda ilerliyor


İlgili uygulamalar
General Mobile GM9 Pro Teknik Özellikleri ve Türkiye FiyatıGeneral Mobile GM9 Pro Teknik Özellikleri ve Türkiye Fiyatı
General Mobile GM 9 Pro Serisine Android 9.0 MüjdesiGeneral Mobile GM 9 Pro Serisine Android 9.0 Müjdesi

PAYLAŞ