General Mobile'dan Akbank Direkt'lilere Özel 6 Taksit Kampanyası - Haberler - indir.com

General Mobile'dan Akbank Direkt'lilere Özel 6 Taksit Kampanyası

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-29 20:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akbank'tan Genaral Mobile Telefonlara özel kampanya!

Senetle satış kalktıktan sonra, teknoloji alımları kullanıcılar açısından oldukça zor bir hale gelmişti. Bu durum özellikle mobil cihaz alımlarına etki etmişti. Taksitle satın almak isteyen kullanıcılar, kredi kartından taksitle ya da kredi yoluyla taksitle satın alabiliyordu. Ancak vade arttıkça faiz ve ürün fiyatı da artıyordu.

Akbank Direkt Uygulaması Uluslararası Ödül AldıAkbank Direkt Uygulaması Uluslararası Ödül Aldı

Ancak Akbank, General Mobile marka telefonlarının GM9 Pro, GM8 ve GM 8 Go modelleri için kullanıcılarına özel fırsatlar sunacak bir kampanya düzenledi! Akbank Direct kullanıcılarına özel olan bu kampanya sayesinde, web sitesi üzerinden yapılan alımlarda kullanıcılar bu modellere peşin fiyatına 6 taksitle sahip olabilecek. 

General Mobile GM9 Pro Teknik Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

Akbank Direkt Fırsatı!

Taksitlendirmeden herhangi bir vade yansıtması almayan bankanın bu kampanyası sadece web sitesi üzerinden olan satışlar için geçerli. Kampanya sayesinde kullanıcılar, GM9 Pro'ya 282,88, GM 8 Android One'a 166,33 , GM 8 Go' ya ise 133-03 TL ödeyerek sahip olabilecekler. Kampanya ise sadece 31 Mayıs 2019 tarihine kadar devam edecek.

Akbank Direkt kullanıcıları, bilgilerini girerek satın alma işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler. İşlem önce web sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor, sonrasında Akbank Direkt kullanıcı bilgilerinizi giriyorsunuz, ve ardından sistem sizi yeniden web sitesine yönlendiriyor. Son yönlendirmede kapanya sayesinde vade farkı alışveriş tutarına indirim olarak yansıyor.

Kampanya özellikle Genaral Mobile markasının Android One modeli olan, en üst segmentindeki telefonun alıcıları için büyük bir avantaj. Yapılan telefon incelemelerine göre, Android One kendi sınıfında dünyanın en iyi kamerasına sahip olan bir telefon. Amoled ekrana sahip bir telefon olması, başlı başına öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Snapdragon 660'dan ile iyice güçlendirilen cihazın bununla birlikte yüksek pil ömrüne de sahip olması telefonu daha kullanışlı hale getiriyor. 3800 mAh pil ömrüne sahip olan Android One, kesintisiz 20 saat video izlemeye olanak kılıyor. Kalite açısından en üst segmentlerde yer alan GM 9 Pro, Akbank Direkt sayesinde aylık 282,88 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.


GM 8 Android One'ın teknik özellikleri nelerdir? Fiyatı ne kadar?GM 8 Android One'ın teknik özellikleri nelerdir? Fiyatı ne kadar?
General Mobile GM 9 Pro Serisine Android 9.0 MüjdesiGeneral Mobile GM 9 Pro Serisine Android 9.0 Müjdesi

PAYLAŞ