GDG DevFest İzmir 2019 için geri sayım başladı - Haberler - indir.com

GDG DevFest İzmir 2019 için geri sayım başladı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-25 19:35:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Sosyal Medya

Ege Bölgesinin en büyük yazılım teknolojileri konferansı her yıl büyük kitleleri etkisi altına almayı başarıyor. 23 Kasım 2019, Cumartesi günü Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek olan konferans İzmir organizatörlüğünde yapılıyor. GDG DevFest İzmir ’19 konferansı kapsamında GDG İzmir, her yıl olduğu gibi bu yılda uzman konuşmacıları, ürün geliştiricileri ve aynı zamanda teknoloji severleri de bir araya getiriyor. Etkinlik kapsamında Code-lab, Hackathonlar ve Workshoplar ile katılımcılara yazılım dünyası hakkında güncel bilgiler veriliyor. 

Detaylar: https://gdgizmir.org/

Kurulduğu günden bugüne kadar tam olarak 37 farklı etkinlikle İzmir organizatörlüğü ile Türkiye'nin birçok bölgesinde teknoloji ekosistemini canlandırmak adına çalışmalar yürüten GDG İzmir, bu yıl gerçekleşecek olan GDG DevFest İzmir ’19 etkinliğinde 1200'den fazla yazılım severleri bir araya getirecek. Alanında uzman konuşmacıları ile teknoloji dünyasına dair güncel bilgiler aktarmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte oturumların ve workshoplara ek olarak aynı zamanda eğlenceli aktiviteler ve sürpriz hediyelerde katılımcıları bekliyor olacak. Teknoloji dünyasına dair bildiklerinizi paylaşmak, yeni bilgiler edinmek ve hatta en önemlisi de diğer yazılımcılar ile tanışmak için etkinliği değerlendirebilirsiniz. 

GDG DevFest İzmir 2019 etkinliği 23 Kasım Cumartesi 09:00 - 18:30 tarihleri arası Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek. Etkinliğe minimum katılımcı sayısının 1000+ olması bekleniyor. Panel oturum sayısı 5 olan bu teknoloji etkinliğinde toplam oturum sayısı ise 30'dur. Ek olarak Workshop sayısı da 8 şeklinde belirlenecek. Etkinlik boyunca Android ve iOS mobil uygulamalar ve Web Teknolojileri, Kullanıcı arayüzleri ve Kullanıcı Deneyimi, Yapay Zeka, IoT konuları işlenecek. Etkinliğe katılımcı kitlesinin İstanbul, İzmir ve Çevre illerdeki teknokentlerden ve diğer teknoloji firmalarından çalışanlar, İzmir'deki tüm üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bölümleri toplu katılım sağlayacaklar. Bunların dışında tüm teknoloji severler katılabilmektedir. Etkinliğin her yıl olduğu gibi bu yılda büyük kitleleri etkisi altına alması bekleniyor. 

Etkinlik ÜCRETLİDİR. Bilet: https://www.biletix.com/etkinlik/YR502/TURKIYE/tr

Etkinlik Adı: GDG DevFest Izmir '19
Tarih: 23 Kasım Cumartesi 09:00 - 18:30
Mekan: Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi
Tahmini Katılımcı: 1000+ kişi
Paralel oturum: 5
Toplam oturum sayısı: 30
Planlanan Workshop sayısı: 8
Konular: Mobil(Android/iOS) Uygulamalar ve Web Teknolojileri, Kullanıcı arayüzleri ve Kullanıcı Deneyimi, Yapay Zeka, IoT
Katılımcı Kitlesi: Istanbul, Izmir ve Çevre illerdeki teknokentlerden ve diğer teknoloji firmalarından çalışanlar, Izmir'deki tüm üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bölümleri toplu katılım sağlayacaklar. Bunların dışında tüm teknoloji severler/meraklılar katılabilmektedir.

Geçmiş DevFest Izmir etkinlik videosu: https://goo.gl/roAvrm
DevFest Izmir '17: https://www.youtube.com/watch?v=cNNtA3D0TQQ
DevFest Izmir '18: https://www.youtube.com/watch?v=3FjaegfQwlU
Fotoğraflar: https://goo.gl/znSoTp





PAYLAŞ