GDG DevFest Ankara 2019 için geri sayım başladı - Haberler - indir.com

GDG DevFest Ankara 2019 için geri sayım başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-26 21:52:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Ankara'nın en büyük teknoloji etkinliği olan Google Developers Group (GDG) Ankara, bu yılda teknoloji severleri ağırlamaya hazırlanıyor. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu Devfest'19 etkinliği 17 Kasım’da Hacettepe Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Teknolojik konularda kendilerini geliştirmek isteyen, güncel bilgiler ile kendini geliştiren ve bunun yanı sıra aynı zamanda mevcut bilgilerini paylaşmak isteyen insanlardan oluşan topluluğa Google Developers Group (GDG) adı veriliyor. GDG topluluğunun amacı, güncel teknolojiler hakkında sohbet edeceğiniz ve aynı zamanda katılımcıların birbiri ile iletişim halinde olmalarını sağlayacak olan bir topluluktur. Bunun yanı sıra aynı zamanda etkinlik kapsamında küçük gruplar oluşturarak yeni ürünler üreteceğiniz etkinlik ya da toplantılar katılımcıların dikkatinden kaçmıyor. 

Devfest Nedir?

Devfest, tüm dünyadaki GDG'ler tarafından  her yıl belirli saat aralıklarında düzenlenen Devfest etkinliği, adeta festival havasında geçen, güncel Google teknolojileri hakkında ve yeni teknolojileri hakkında konuşmaların gerçekleştiği etkinlik serisidir. Alanında uzman kişiler tarafından yapılacak olan teknoloji sunumları ve çalıştaylara katılma imkanı elde etmek isterseniz sizde Devfest'19 Ankara etkinliğine katılabilirsiniz. 

Teknoloji dünyası ile ilgilenen tüm gruplar, öğrenci, çalışanlar, akademisyenler ve buna benzer diğer gruplar da etkinliğe katılım gösterebilirler. GDG toplantılarına katılarak mevcut bilgilerinizi katılımcılar ile paylaşabilir ve sizde onlardan yeni bilgiler edinebilirsiniz. GDG hakkında bilgileri takip etmek için sizde "gdgankara" kullanıcı adı ile etkinliği sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz. Etkinlik ile beraber teknoloji dünyasını takip etmek isteyen kullanıcılar ve bu alanda etkin olmak isteyen kişiler bir araya gelecek ve içerikleri değerlendirecekler. 

GDG Ankara Sosyal Medya Hesapları

Facebook: https://www.facebook.com/gdgankara/

Meetup: https://www.meetup.com/tr-TR/GDGAnkara/

Twitter: https://twitter.com/gdgankara

Instagram: https://www.instagram.com/gdgankara/

GDG Devfest Ankara 2019 ne aman? Nerede?

Merakla beklenen GDG DevFest Ankara 2019 17 Kasım 2019'da Hacettepe Üniversitesi Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.



 





PAYLAŞ