Gamescom 2020 çevrimiçi yayınlanacak - Haberler - indir.com

Gamescom 2020 çevrimiçi yayınlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-17 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Oyun dünyasının her yıl heyecanla kutlanan ve en büyük etkinliği olan Gamescom’un bu yıl ki yeni açıklaması koronavirüs sebebiyle dijital bir etkinlik olarak gerçekleştirileceği açıklantı. Etkinliğin açılışı ise 24 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. Dünya genelini etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle birçok etkinlik ve fuarların iptal veya ertelenmeye devam ettiğini görüyoruz. Şimdi ise oyun dünyasının önemli bir etkinliği olan Gamescom bunlardan birisi oldu. Yetkililer tarafından büyük bir öz veri ile mücadele edilmeye devam edilen bu salgın hastalığın önüne geçilebilmesi adına sosyal mesafeyi korumak ve izole olmak önemli hamlelerden birisi oluyor.

Yaşanan bu karantina döneminde tüm oyuncular evlerine kapanmış bir şekilde olurken, etkinliklerde online olarak gerçekleşmeye devam ediyor. Şirketler ürün ve hizmetlerini ise dijital ortamlarda tanıtıyorlar. Söz konusu dijital etkinliklerin bir yenisi ise Gamescom oldu.

Gamescom 2018, ne zaman başlayacak?Gamescom 2018, ne zaman başlayacak?

Gamescom dijital olarak gerçekleşecek

Her yıl Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleştirilen ve tüm dünyadan oyuncuların sıkı bir şekilde takip ettiği Gamescom etkinliği bu yıl fiziksel olarak gerçekleşmeyecek. Gamescom tarafından yapılan duyuru ile COVID-19 salgınından ötürü fiziksel olarak yapılmayacak ve dijital bir etkinlik olarak gerçekleşecek. Oyunun resmi duyurusu ise şu açıklama ile duyuruldu.

Resmileşti: Maalesef Gamescom bu yıl Köln’de hiçbir durumda gerçekleşmeyecek. Birçoğunuz gibi hayal kırıklığına uğradık çünkü Gamescom ekibi olarak aylarca, harika bir Gamescom 2020 üzerinde çalıştık ancak koronavirüs salgını karşısında birlik olmamız gerektiği de ortadadır. Bu, birbirimizi düşünmemiz ve enfeksiyon riskini azaltmamız gerektiği anlamına geliyor.

Bununla birlikte dijital bir Gamescom üzerinde tam hızla çalışıyoruz. Ne de olsa Gamescom, dünyanın oyunlar için en büyük etkinliği ve bu yıl yine olması gereken şey bu. Ağustos ayı sonunda dijital olsa da sizinle ve dünya çapında milyonlarca oyuncuyla birlikte en iyi oyunları ve Gamescom’u nasıl kutlayacağımızı dört gözle bekleyebilirsiniz. Bu sene de Gamescom oyunun kalbi!


Popüler yayıncılar gamescom etkinliğinde buluşuyorPopüler yayıncılar gamescom etkinliğinde buluşuyor
Gamescom 2019 ödül adayları açıklandıGamescom 2019 ödül adayları açıklandı

PAYLAŞ