Galaxy S21 Ultra 150 MP ana kamerayla gelebilir - Haberler - indir.com

Galaxy S21 Ultra 150 MP ana kamerayla gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-08 16:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un 2021 yılı için sunacağı amiral gemisi modelleri hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin 2021 model amiral gemisi olması beklenen Galaxy S21 Ultra cihazı ile alakalı Güney Kore kaynaklı forumlarda bazı iddialar ortaya çıktı. Buna göre Galaxy S21 Ultra modelinde 5’li kamera kurulumu ile beraber 150 MP ana kameraya sahip olacağı ifade ediliyor. Smausng’un henüz Şubat ayında duyurmuş olduğu Galaxy S20 ailesi, sahip olduğu kamera yetenekleri ile dikkatleri çekmişti. Öyle ki serinin üst seviye modeli olan Galaxy S20 Ultra modelinde kullanıcılara çok iyi bir deneyim sunuluyordu. Şimdi ise ortaya çıkan yeni söz konusu iddialar Galaxy S20 Ultra sonrası gelecek olan Galaxy S21 Ultra modelinin çok daha iddialı ve yetenekli bir kamera sistemi ile geleceğini ortaya sunuyor.

Samsung Galaxy S21, 150 MP kamera ile gelebilir

Galaxy Note 9 için beklenen One UI 2.1 tarihi açıklandıGalaxy Note 9 için beklenen One UI 2.1 tarihi açıklandı

Samsung’un ilerleyen dönemlerde sunacağı amiral gemisi cihazları için yoğun bir çalışma devam ediyor. AMD ile yapılan anlaşma sonrasında Samsung’un yeni Exynos işlemcileri ve GPU modellerinde kullanıcılara daha fazla performans ve işlevsellik sunması bekleniyor. Galaxy S21 Ultra modeline dair son iddialar ise modelin sadece işlemci ve performans noktasında değil kamera donanımı açısından da beklentilerin üzerinde olacağını işaret ediyor.

Güney Kore’nin popüler teknoloji forumlarından olan Cliend’de ortaya atılan yeni iddialara göre Galaxy S21 Ultra cihazında tam 5’li bir kamera kurulumu göreceğiz. Bu beşli kamera kurulumu içinde 64 MB telefoto kamera, 16 MP geniş açı kamera, 12 MP makro kamera ve bir adette ToF kamera bulunacak. Diğer yandan bu amiral gemisindeki ana kameranın ise 150 MP seviyesinde olması bekleniyor. İddialar doğrultusunda Samsung’un iki farklı Galaxy S21 Ultra prototip modeli üzerinde çalışmaları sürdüğü belirtiliyor. Bu prototip modellerden bir tanesi ana kamera, geniş açı kamera ve telefoto kamerada OIS destekli olacağı diğer prototip modelde ise geniş açı ve selfie kamerasında OIS desteğinin olduğu belirtiliyor. Kaynaklar ise Samsung’un hangi kararda olacağını henüz söyleyebilmiş değil. Şirketin yeni modelini 2021 yılı içerisinde göreceğiz.


Galaxy S20 Ultra için DxOMark selfie performansıGalaxy S20 Ultra için DxOMark selfie performansı
Samsung Galaxy S21 serisinin kamera özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy S21 serisinin kamera özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ