Galaxy Fold ön siparişleri iptal edildi! - Haberler - indir.com

Galaxy Fold ön siparişleri iptal edildi!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-06 14:15:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Yılın ilk aylarında Güney Koreli akıllı cihaz üreticisi Samsung, teknoloji dünyasında bir devrim yaparak Galaxy Fold adlı katlanabilir akıllı cihazını sunmuştu. Fakat söz konusu cihaz ile beklediği başarıyı elde edemeden çeşitli sorunlar ile karşı karşıya kaldı. Şöyle ki cihaz raflarda yerini almadan önce test editörleri tarafından test edilme aşamasında çok ciddi ekran kırılma sorunu gündeme geldi. Bu sebeple Galaxy Fold'un çıkış tarihi ertelenmişti. Samsung, Galaxy Fold'un kırılma sorununu ortadan kaldırarak kullanıcılarına sunmaya hazır hale getirmişti. Katlanabilir ekran özelliğine sahip olan Galaxy Fold, dün itibariyle yenilenmiş hali ile karşımıza çıkmıştı. Akıllı cihaz üreticisi Samsung tarafından yapılan resmi duyuru üzerine yenilenmiş halinin tanıtımının yapılmasının ardından bir gün geçmemesine rağmen, Galaxt Fold'un ön siparişleri tamamen iptal edildiği açıklandı. 

Galaxy Fold siparişleri yola çıkıyorGalaxy Fold siparişleri yola çıkıyor

Ön siparişlerin iptal edilmesi halinde akıllara yine ciddi bir sorun olup olmadığı geldi. Fakat elde edilen bilgilere göre Galaxy Fold'un yenilenmiş halinde herhangi bit sorun söz konusu değildir. İptal edilen Galaxy Fold ön siparişleri geçtiğimiz şubat atında yani ilk çıktığında ön sipariş veren bekleyenlerin siparişleridir. İlk çıktığı günlerde çok ciddi merak uyandıran ve heyecanla beklenen Galaxy Fold'un halen kullanıcıların elinde yerini almamış olması oldukça rahatsız edici bir durumdur. Galaxy Fold, gerek tasarımı gerek kullanım özellikleri ile beraber akıllı cihaz sektöründe oldukça merak uyandıran bir cihaz olmayı başardı. 

İlk çıkan Galaxy Fold'ların ön siparişleri iptal edildi

Galaxy Fold, bildiğiniz üzere akıllı cep telefonu dünyasında hem devrim yapan hem de beklentileri karşılamayan Galaxy Fold, halen raflarda yerini almış değildir. Şöyle ki yılın ilk aylarında yani şubat ayı içerisinde sunulan Galaxy Fod ön siparişleri iptal edildi. Bunun üzerinde kullanıcıların yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmak için Smasung, internet mağazasından yağılacak olan satın alma işlemleri için 250 dolarlık bir kupon veriyor. Bu kuponu diğer Samsung cihazlarında kullanabildiğiniz gibi aynı zamanda Galaxy Fold'u satın alırken de 250 dolar şeklinde bir indirim ile satın alma işlemini gerçekleştirebileceksiniz. 

Bugün itibariyle Samsung'un merkezi Güney Kore'de siparişe açılan Galaxy Fold, 18 Eylül’de Fransa, Almanya, Singapur ve İngiltere'de de yerini alacak. Bu ayın son günlerinde ise ABD pazarında yerini alacak olan Galaxy Fold'un ön sipariş süreci ise henüz başlamış değildir. 

Samsung konu ile ilgili bir basın bülteni yayınladı. Fakat basın bülteninin içerisinde cihazın fiyat bilgisi yer almıyor. Cihazın fiyat etiketi konusundaki beklentiler 1750 Euro fiyat etiketi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda indirim kuponuna sahip olan kullanıcılar dahi bugüne kadar ki en pahalı telefona sahip olmuş olacaklar. Satış rakamlarının ne düzeyde olacağı henüz bilinmezken cihaz yaşanan talihsiz olaylara rağmen halen takip ediliyor ve kullanım açısından nasıl olacağı da merak uyandıran bir durumdur. Cihazın fiyatı halen çok yüksek olup indirim kuponu ile alınmasına rağmen dahi kullanıcıların çok yüksek ödeme yapması gerekecek. 


Samsung Galaxy S10'da battarya ömrü nasıl iyileştirilir?Samsung Galaxy S10'da battarya ömrü nasıl iyileştirilir?
Galaxy S10'da süper yavaş çekim video ipuçlarıGalaxy S10'da süper yavaş çekim video ipuçları

PAYLAŞ