Fortnite'nin 11 aylık geliri 500 milyon dolar! - Haberler - indir.com

Fortnite'nin 11 aylık geliri 500 milyon dolar!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-08 23:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nielsen tarafından yapılan araştırmalarda Fortnite gelirinin 500 milyon dolara ulaştığı açıklandı. İşte rapordan detaylar ve Fortnite’nin elde ettiği müthiş başarı. 

Fortnite ile uyumlu Android akıllı telefon ve tabletler belli oldu 

Fortnite, dans yüzünden yine davalık olduFortnite, dans yüzünden yine davalık oldu

Güvenilir araştırmaları ile dikkat çeken Nielsen oyunlara yönelik yaptığı açıklamalarla bu alana dikkat çekti. 2018 yılı itibari ile büyüme yaşayan sektörün 119.8 milyar dolarlık bir hacim yakaladığı ifade edilirken tüm gelir ile birlikte yüzde 13 oranında bir büyümenin yakalandığı açıklandı.

Fortnite fark yarattı!

Bu oyunlar arasında en çok dikkat çekenlerden birisi ise Epics Games tarafından piyasaya sürülen Fortnite oldu. Battle Royale türünde yılın en büyük gelirini almayı başaran oyun, 11 ay genelinde 500 milyon dolara yakın bir gelir elde etti. Üstelik bu başarısı ile bu alanda iddialı olan Clash of Clans’ı da geride bırakmayı başaran oyun, kısa süre içerisinde 500 milyar dolarlık gelir çıtasını da aşmayı başardı.

Yakaladığı başarılarla bu alanda kırılması zor rekorlara imza atan Epic Games, başarılarının ardından 1.25 milyar dolarlık bir yatırım almayı başarmıştı. 

Fortnite Dünyayı Kurtar Modu Ücretsiz Oluyor!


İlgili uygulamalar
Fortnite GIST 2019'a Damga VuracakFortnite GIST 2019'a Damga Vuracak

Fortnite 4. Sezon


PAYLAŞ