Fortnite, Anlık Oyuncu Sayısı İle Rekor Kırdı! - Haberler - indir.com

Fortnite, Anlık Oyuncu Sayısı İle Rekor Kırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-22 11:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler Battle Royale oyunlarından biri olan Fortnite, rekor kırmaya devam ediyor. Fortnite, Epic Games tarafından üretildikten çok daha sonra Battle Royale moduna sahip oldu. Bu moda sahip olması ile birlikte patlamasını da yaşadı. 2 Şubat tarihinde oyun içerisinde düzenlenen sanal konser sırasında 10,7 milyon anlık oyuncu sayısına ulaşmayı başardı. 

Galaxy S10+ İle Beraber Fortnite Sürprizi Geliyor

Galaxy S10+ İle Beraber Fortnite Sürprizi GeliyorGalaxy S10+ İle Beraber Fortnite Sürprizi Geliyor

Fortnite, Anlık Oyuncu Sayısı İle Rekor Kırdı!

Kasım 2018 tarihinde 200 milyonluk oyuncu sayısına ulaşan Fortnite, "oyun dünyasının en çok izlenen oyunu" ve "aynı anda en fazla kişinin izlediği oyun yayını" rekorlarını da elinde bulunduruyor. Bu rekorları daha ne kadar elinde tutabilir bilinmez fakat son dönemlere damgasını vuran Apex Legends, Fornite'a gün geçtikçe yaklaşıyor. Henüz çıkışı 1 ayı doldurmamışken bile PUBG'nin rekorlarını ve oyuncu sayısını alt üst etti. Hem oynanışı hem grafikleri hem de sesleri ile tam bir Battle Royale havası veren Apex Legends yakın zamanda Fortnite'ın rekorlarını geçebilir. 

Fortnite, oyuncuların isteklerine kulak vermesi ve oyuncuların arzu ettiği şeyleri oyuna eklemesi sayesinde bugün bu noktaya kadar geldi. Çünkü oyuncuların isteklerinin gerçekleştirilmesi, oyuna çok daha fazla oyuncunun katılmasına neden oluyordu. Ayrıca tatlı grafikleri ile de birçok oyuncunun gönlünü kazandı. Zaten Epic Games, Fortnite'a sürekli güncellemeler getirerek oyunun canlı tutulmasını sağlıyor. Oyun içerisine birçok araç ekleniyor ve oyunculara sunuluyor.


Fortnite, Apex Yüzünden 8. Sezon Battle Pass'i Ücretsiz YapıyorFortnite, Apex Yüzünden 8. Sezon Battle Pass'i Ücretsiz Yapıyor
Apex Legends, Bir Fortnite Rekoru Daha KırdıApex Legends, Bir Fortnite Rekoru Daha Kırdı
Farklı platformlardaki Fortnite hesapları nasıl birleştirilir?Farklı platformlardaki Fortnite hesapları nasıl birleştirilir?

PAYLAŞ