Football Manager 2019 zam kurbanı oldu - Haberler - indir.com

Football Manager 2019 zam kurbanı oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-24 09:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Ülkemizde oyuncular ve futbolseverler arasında en çok tartışmalara sebep olan konulardan birisi, oyunların yüksek fiyatlarıdır. Yeni çıkan PES, Fifa gibi oyunların dolar nedeniyle oldukça yüksek fiyatı var.  Bu konuda hedef gösterilen perakende marketlerde oyunlar üç dört katı fiyat görmek bizleri oldukça rahatsız ediyor.

Football Manager 2019 zam kurbanı oldu

Oyun almak istiyorsanız en önemli etkenlerden birisi kur seviyeleridir. Özellikle son yıllarda doların ve euronun artışı sebebiyle ülkemizdeki ürünlerde büyük bir fiyat artışı olmaktadır. Durum böyle olunca oyunların fiyatlarında da yaklaşık olarak üç veya dört katı fiyat görüyoruz. Bu konu oyuncuları son derece rahatsız etse de oyunlardan geri kalmayıp uçuk fiyatlar ödemek zorunda kalıyorlar. Fakat Steam, kullanıcılarını ve oyuncuları memnun etmeye devam ediyor. Çünkü kur oranını güncellememiş durumda. Eğer güncellerse, oyuncuların oyun alışı son derece düşecektir. 

FIFA 19'da hangi ikon futbolcular olacak?FIFA 19'da hangi ikon futbolcular olacak?

Zaten PlayStation Store'da fiyatlar almış başını gidiyorken bir darbeyi de Football Manager Türkiye'den geldi. Şu anda 179 Türk lirasına satılan bu oyun, bugün itibariyle 179 Türk lirasına yükselecek. Konu hakkında ufak bir duruyu yapan Football Manager Türkiye ekibi "Türkiye'deki ekonomik iklimden dolayı FM 2019'un önerilen satış fiyatı 179 TL olacaktır. 119 TL olan mevcut önerilen satış fiyatı, en erken 24 Eylül Pazartesi gününe kadar Steam'de bu şekilde kalacaktır; yani hâlâ mevcut önerilen satış fiyatı üzerinden ön sipariş verilebilinir." şeklinde açıklama yaptı.


FIFA 19'un demosu yayınlandıFIFA 19'un demosu yayınlandı
FIFA 19'un inceleme puanları yayınlandıFIFA 19'un inceleme puanları yayınlandı

PAYLAŞ