Football Manager 2019 bekleyenlere müjde! - Haberler - indir.com

Football Manager 2019 bekleyenlere müjde!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 14:54:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Menajerlik oyunları arasında en çok sevilen oyunlardan birisi olan Football Manager 2019 için önemli bir gelişme yaşandı. İşte üretici firmadan gelen son açıklama.

Türkiye'de de geniş bir takipçisi bulunan Football Manager serisi, yeni versiyonu ile geliyor. Yapılan tanıtımlar ile birlikte Football Manager 2019 için büyük bir heyecan yaratılırken yapılan son açıklamada oyunu seven kişilerin demo versiyonu ile Football Manager 2019 oynamaya başlayabileceği ifade edildi.

Football Manager 2019 zam kurbanı olduFootball Manager 2019 zam kurbanı oldu

Bugün Çıkan FM 2019'da Yer Alan Yenilikler

Sega'dan müjde!

Sega’nın tarafından yapımı gerçekleştirilen yeni oyun, demo versiyonu ile oynanabilir durumda. Zayıf takımlarla zirveye doğru giden mücadelede başarılı bir kariyer yaratmak isteyen yeni teknik direktörlerle siz de unutulmaz bir deneyim yaşamak adına Football Manager 2019 demo versiyonu ile heyecana başlayabilirsiniz.

Oyunun yeni versiyonunda pek çok yeni özelliğin de eklenmesi Football Manager 2019 oyun içi deneyimini arttıracak gibi görünüyor. Oyuncuların psikolojik durumu ile ilgilenmek, basına karşı daha dikkatli açıklamalar yapmak ve takım ile yönetim arasındaki köprü görevini iyi üstlenmek sizleri başarıya ulaştıracak küçük detaylar. Üstelik yeni özelliklerin yanı sıra oyun ara yüzünde de ciddi bir değişikliğe gidilmiş durumda. Oyun için en büyük yeniliklerden bir diğeri ise Football Manager 2019'da Video Hakem Uygulaması (VAR) olacak. Şu anda tüm dünyada büyük bir yenilik olarak görülen VAR uygulaması ile birlikte oyunda nelerin yaşanacağı da oldukça merak ediliyor.

Football Manager 2019 Mobile Sürümü Geliyor

Football Manager 2019 demo versiyonunda neler var?

Football Manager 2019 demo için yapılan açıklamalarda oyunun yarım sezon oynanabileceği ifade edildi. Oyunun demo versiyonunu oynayan kişiler daha sonrasında satın alma işlemlerini yaparak oyuna devam edebilecek.

Football Manager 2019 zam kurbanı oldu


Football Manager 2019 Mobile Sürümü GeliyorFootball Manager 2019 Mobile Sürümü Geliyor

PAYLAŞ