Flaş iddia: Rockstar Games, GTA 6'dan sonra kapanacak - Haberler - indir.com

Flaş iddia: Rockstar Games, GTA 6'dan sonra kapanacak

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-03 17:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Rockstar Games şirketinin kapanma hazırlığı içerisinde olduğu iddia edildi. Dünyanın gelmiş gelmiş en iyi oyunlarından biri olan GTA'nın geliştiricisi olan Rockstar Games, 30 bin takipçi sayısına sahip olan bir YouTube kanalının yaptığı paylaşıma göre GTA 6'yı piyasaya sürdükten sonra tüm faaliyetlerine son vererek şirketi dahi kapatacak. Bu bilgi şu an için iddiadan ibarettir. Geride bıraktığımız 2019 yılı oyunseverler için oldukça hareketli geçen bir yıl oldu. 

Geçtiğimiz yıl içerisinde oyun sektörünün adeta demir başlarından pek yok yeni oyun haberi gelirken aynı zamanda hayatımıza giren birçok oyun hakkında da bilgi verdik. Geçtiğimiz yıl içerisinde oyun sektörüne ve oyunlara dair yapılan haberlerin temelini dünyanın en popüler oyun serilerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkan Granf Theft Auto oluşturuyordu. Çünkü şöyle ki geçtiğimiz yıl içerisinde oyun severler Rockstar Games'in konu ile ilgili bir açıklama yapmasını ve aynı zamanda GTA 6'yı duyurmalarını beklediler. 

GTA 6'nın önümüzdeki ay başında çıkacağı beklentisinin sebebi belli olduGTA 6'nın önümüzdeki ay başında çıkacağı beklentisinin sebebi belli oldu

Geliştirici şirket Rockstar Games, bugüne kadar konu ile ilgili maalesef henüz bir açıklama yapmadı. Geride bıraktığımız yıl içerisinde GTA 6 ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Söz konusu bu iddiaların neredeyse tamamının da altı boş çıktı. Durum böyle olunca da GTA severler, geliştirici şirket Rockstar Games'in GTA 6 ile ilgili iddiaları tamamen heyecan yaratmak amacıyla ortaya attığı öne sürüldü. Konu hakkında gerçeğin en olduğunu bilmek elbette ki mümkün değil.  

Rockstar Games hakkında şaşırtıcı iddia

30 binden fazla takipçi sayısına sahip olan TheNathanNS adlı bir YouTube kanalına ait Twitter hesabından çok ilginç bir paylaşım yapıldı. Söz konusu bu paylaşım içerisinde, Rockstar Games'in kapanacağı iddiası yer alıyor. Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre geliştirici şirket GTA 6'yı sunmasının ardından kapanacak. 

Twitter üzerinden yapılan paylaşıma göre şirket, çalışanlarına bir mektup gönderdi ve bu mektup içerisinde şirketin kapanacağı bilgisi yer alıyordu. Buna ek olarak aynı zamanda Rockstar Games, aynı mektup ile beraber şirketin hangi koşullar nedeniyle kapanacağının da bilgisini veriyor. Konu ilke ilgili ortaya atılan iddialara göre şirket, GTA 6 oyununu piyasaya sürdükten sonra mevcut projelerini de tamama erdirecek ve oyun tarihin tozlu raflarına kalkacak. 

Büyük oyun şirketinin kapanması, geçtiğimiz süreçlerde görünen bir durum değildir. Twitter üzerinden kapanacağı iddiaları ortaya atılan söz konusu şirket oyuncular tarafından beğenilerek oynanan GTA 5 oyunu ile beraber çılgınca paralar kazanıyor. Rockstar Games'in bu derece iyi bir durumda olmasına rağmen neden kapanmayı düşünüyor olabilir? Konu ile ilgili akla gelen tek bir neden vardır. Rockstar Games şirketinin Graft Theft Auto serisi, dünyanın en iyi oyunları arasında yer alıyor. Htta öyle ki GTA 5, dünyanın en çok satan oyunları arasında zirvede yer alıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Rockstar Games'in her zaman en iyi oyunu geliştirme amacı olduğunu da belirtmek gerekiyor. GTA 6'yı dünyanın en iyi oyunu olarak piyasaya sürüp, bunun üzerine de kolay kolay bir oyun çıkamayacağını düşündüğü için faaliyetlerine son veriyor olabilir. 

 

 


GTA 6 ile ilgili iddiaların kaynağı Rockstar Games mi?GTA 6 ile ilgili iddiaların kaynağı Rockstar Games mi?
Kemerlerinizi bağlayın! Rockstar Games, GTA 6'yı bu hafta duyurabilirKemerlerinizi bağlayın! Rockstar Games, GTA 6'yı bu hafta duyurabilir
GTA 5 yeni bir rekor daha!GTA 5 yeni bir rekor daha!

PAYLAŞ