Fitbit Charge 4 akıllı bileklik Türkiye’de satışa çıktı - Haberler - indir.com

Fitbit Charge 4 akıllı bileklik Türkiye’de satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-24 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Giyilebilir teknoloji pazarının önemli isimlerinden olan Fitbit, en yeni akıllı bileklik modeli olan Fitbit Charge 4 modelini Türkiye’de satışa sundu. Akıllı bileklik modeli Fitbit Charge 4, Türkiye’ye Bilkom tarafından resmi olarak getirildi. Şuan için sadece tek satış kanalı üzerinden erişilebilir olan bu yeni akıllı bileklik modelinin haziran ayı sonunda ise daha geniş bir satış ağı ile pazarda yer alması bekleniyor. Özellikleri ile dikkat çeken bu model 1099 TL fiyat etiketine sahip olarak ülkemizde satışa çıktı. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu model, renksiz bir dokunmatik ekrana sahip olarak geliyor. Bu ekran güneş ışığı altında rahat bir şekilde görülebilir olurken, birçok noktada bilgi içeriyor. Diğer yandan nabız ölçümü de yapabilen ve uyku takibi gerçekleştirebilen bu gelişmiş bileklik, yerleşik bir GPS’e sahip olarak geliyor.

Fitbit Charge 4 akıllı bileklik Türkiye’de satışa çıktı

Fitbit Charge 4'ün tanıtım videosu sızdırıldı!Fitbit Charge 4'ün tanıtım videosu sızdırıldı!

Su geçirmeyen özelliğe sahip olan bu şık bileklik modeli her kalemde aktivite takibi yapabilirken yapılan sporları otomatik belirleyebiliyor. Bağlı olduğu telefonların bildirimlerini de gösterebilen model mesajları da gösterebiliyor. Müzik kontrolü imkanı da sağlayan cihaz normalde 7 gün sürekli GPS açıkken ise 5 saatlik bir pil ömrüne sahip durumda. Yeni akıllı bileklik Charge 4 ‘de ayrıca Fitbit Pay desteği de bulunuyor.

Modelin ayrıca ülkemizde 1299 TL fiyata sahip Charge 4 Special Edition sürümü de bulunuyor. Bu model ise özel granit reflektör ve siyah dokuma kayış gibi farklar ile geliyor.


Merakla beklenen Fitbit Charge 4 tanıtıldı!Merakla beklenen Fitbit Charge 4 tanıtıldı!
Fitbit'i bünyesine dahil eden Google gelecekteki akıllı saatleri için yeni patentler aldıFitbit'i bünyesine dahil eden Google gelecekteki akıllı saatleri için yeni patentler aldı

PAYLAŞ