Firefox, yeni güncellemesi ile interneti daha çekici hale getirmek istiyor - Haberler - indir.com

Firefox, yeni güncellemesi ile interneti daha çekici hale getirmek istiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 08:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Uzun süreden beri üzerinde çalıştığı güncellemeyi yakın bir tarihte yayınlayacak olan Firefox, internet kullanımını kolaylaştırmayı ve güzelleştirmeyi planlıyor.

Bugünlerde yeni bir güncelleme yayınlamak için çalışan Firefox, güncellemeler içerisinde kullanıcı işlerini daha kolay bir hale getirecek özellikler ve önerileri olacak. Firefox yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre ayarlar sekmesi tamamen daha kullanışlı hale gelecek. Kullanıcı işlemlerini daha kolay bir hale getirmek için çabalayan Mozilla'nın yeni Firefox 64 isimli tarayıcısı, eklentiler ve öneriler konusunda yardımcı olamayı hedefliyor. Mozilla, birçok alternatif ile kullanıcıların karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Firefox'un üzerinde çalıştığı bu güncellemeyi sizlere örnekler ile açıklayacak olursam, bir siteye sürekli girdiğinizi hayal edin. Firefox size öneri olarak sık sık girdiğiniz siteyi pinlere eklemenin sizin için çok yararlı olabileceğinizi önerecek. Bir diğer deyişle internet kullanım şeklinizi ve kullandığınız web sitelerinin yoğunluğuna göre sizin işinize yarayabilecek eklentileri sizlere tavsiye olarak sunabilecek. Mesela farklı dillerde web sitelerini giriş yaptığınız zaman Google Çeviri veya Yandex Çeviri gibi eklentileri sizler için tavsiye edebilecek. 

Mozilla, Firefox'un yeni görünümü için kullanıcılardan yardım istiyor!Mozilla, Firefox'un yeni görünümü için kullanıcılardan yardım istiyor!

Kullanıcıları için her şeyi yapmak istiyor

Öte yandan sekmeleri daha verimli bir şekilde kullanabilmek adına bir yenilik geliyor. Şayet çok fazla sayıda sekmeyi aynı anda kullanan okurlarımızdansanız bu güncellemeden sonra sekmelerinizi klasörleştirip tek bir sekme altında toplayabilir veya daha rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. daha kişisel bir hale getirebilmek adına kullanıcılara sunulacak olan öneriler sunan Firefox, şayet kullanıcıyı rahatsız edecek bir durumda olursa dilerseniz belli başlı filtreleri getirebilirsiniz. Dilerseniz ise tamamen kapatabilme şansına sahipsiniz. İnternet tarayıcıları konusunda Google Chrome tarayıcısının baskınlığı, tarayıcının kullandığı çok fazla RAM miktarından dolayı azalırken, ikinci sırada yer alan Firefox ise bir adım daha öne geçebilmek adına elinden gelen bütün gayreti gösterecek. 

 

 


İlgili uygulamalar
Firefox için yeni bir güncelleme!Firefox için yeni bir güncelleme!
Firefox Monitor ile verilerinizin çalınıp çalınmadığını öğrenebileceksinizFirefox Monitor ile verilerinizin çalınıp çalınmadığını öğrenebileceksiniz
Yeni Firefox 63 Daha Güvenli!Yeni Firefox 63 Daha Güvenli!

PAYLAŞ