Filmlerin efsanesi süper kahramanlar, podcast evreninde! - Haberler - indir.com

Filmlerin efsanesi süper kahramanlar, podcast evreninde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-22 19:00:18
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Marvel Entertainment, Apple Podcast kullanıcılarına özel ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki kanal açtı. 

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple, bu yılın ilk aylarında Podcast Abonelikleri’nin tanıtımını yapmıştı. Söz konusu bu uygulamanın ücretsiz sürümünde yer alan programlara ek olarak geliştirilen bu özellik, yayıncı ve dinleyici arasındaki etkileşimi artırmak adına çeşitli çalışmalar yapıyor. Toplam olarak 170'den daha fazla ülke içerisinde kullanıma açılan Podcast Abonelikleri ile beraber kullanıcılar, reklamsız dinleme, erken erişim gibi imkanlar elde edebilirler. Elbette ki bu programları her zaman olduğu gibi içerik oluşturucular da platforma ekleyebilirler.  ABD merkezli medya ve eğlence şirketi Marvel Entertainment, bugün premium Apple Podcast kanalını açtığının bilgisini aktardı. ‘Marvel Podcast Unlimited’ olarak adlandırılan kanalın bir de ücretsiz olan seçeneği vardır. Ücretsiz olan sürümde şirketin dizileriyle ilgili olarak programlar ve röportajlar yer alırken; abonelik tabanlı hizmette ek özel şovlar ve programlar da bulunuyor.

AirPods 3 Kayıpsız Ses Desteğiyle GelebilirAirPods 3 Kayıpsız Ses Desteğiyle Gelebilir

Marvel Podcast Unlimited 170’den fazla ülkede sunuldu

Elde edilen bilgilere göre, Marvel Podcast Unlimited aboneliğinde bir haftalık bir ücretsiz deneme süresi bulunuyor. Dinleyiciler akıllı cep telefonlarında Podcast uygulaması üzerinden erişebilecekleri bu kanala sonrasında ise 3,99 dolar ödeyerek abone olabilirler. Kanalın premium seçeneğine abone olan kullanıcılar, Marvel Comics’in tarihini araştıran Marvel’s Declassified adlı bir belgesel dizisine erişim sağlayabilecekler. Aynı zamanda Marvel'in dili İspanyolca olan Marvel’s Wolverine: La Large Noche programı da yine premium abonelik ile beraber sunulacak. Bu programın İngilizce olan seçeneği podcast kanalında ücretsiz bir şekilde erişime açık olduğunu da belirtmek gerekir

Marvel Podcast Unlimited aboneleri ayrıca 4 Ekim’de "Marvel’s Wastelanders: Hawkeye"nin ilk iki kısmına erken erişim imkanı elde edecek. Bunlara ek olarak ise Marvel’s Wastelanders: Black Widow”, "Marvel’s Wastelanders: Wolverine" ve "Marvel’s Wastelanders: Doom" gibi içerikler de yine ilk olarak aboneler için sunulacak. 

 


Spotify, podcast abonelikleri herkesin kullanımına açılıyorSpotify, podcast abonelikleri herkesin kullanımına açılıyor
AirPods 3 hakkında yeni sızıntılarAirPods 3 hakkında yeni sızıntılar
AirPods Pro ile Netflix'in mekansal ses özelliği nasıl kullanılır?AirPods Pro ile Netflix'in mekansal ses özelliği nasıl kullanılır?

PAYLAŞ