Merakla beklenen FIFA 21 fragmanı Electronic Arts tarafından yayımlandı. Kylian Mbappe’ın başrolünde olduğu fragmanda oyunun pek çok açıdan yeniliklerle geleceği gözlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz gün EA Sports tarafından yapılan açıklamada FIFA 21’in kapak yıldızı olacağı “FIFA oyununun kapağında yer almak gerçekten bir hayalin gerçekleşmesi gibi. Amatör ligden dünya kupasına uzanan yolda FIFA 21’in kapağında olmak büyük bir kilometre taşı niteliğinde” sözleriyle onaylanmıştı.

FIFA tutkunlarını oyun hakkında daha fazla bilgilendirmek isteyen şirket bugün oyuna dair 2 dakika 20 saniyelik bir fragman yayınlayarak oyunun grafikleri ve oynanış biçimi hakkında fikir sahibi olmamızı sağladı.

Fifa 21 fragmanında neler var?

Paris Saint Germen takımının genç yıldızı Kylian Mbappe’nin başrolünde yer aldığı yeni fragmanda gördüğümüz kadarıyla FIFA 21’de sokak futbolu oyununa daha fazla yer verilmiş. Oyun motorlarıyla oluşturulan görüntüler arasında sokak görüntüsüne yer yer de stadyum dışı antrenman görüntüleri oldukça dikkat çekici.

EA’nın daha önce yapmış olduğu açıklamalara ve yeni fragmana bakarak FIFA 21’de arkadaşlarınızla birlikte Fut modunda ilerleyebileceğinizi olduğunu söylemek mümkün. Bunlara ek olarak şirket bu sene birkaç süredir ihmal ettiği kariyer modunda da önemli değişiklikler yapacak. Sahada maçlar simüle edilebilecek ve siz istediğinizde takımın kontrolünü kendiniz alarak oynayabileceksiniz. Başka takımdan oyuncuları da satın alma opsiyonlu olarak kiralayabileceksiniz. Oyuncu kariyerinizde en sonunda mevkinizi değiştirebilmeniz de mümkün olacak. Tüm bunlara ek olarak Haaland gibi isimlerin ikonik gol sevinçleri de oyuna eklenecek. 

Oyunun genel grafiklerine dikkatli bir şekilde baktığımızda FIFA 21’in FIFA 20’ye göre daha gerçekçi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bunun yanı sıra FIFA 21 fragmanıyla birlikte FUT Co-Op isimli yeni bir özellikte ortaya çıktı.

Bu özellik arkadaşlarınızla takım olup ödüller için yarışabileceğiniz bu modda size hedefler belirleyecek. Oyunda Bölge Rakipleri ve Ekip Karşılaşmaları gibi haftalık gelişmelere katılarak yeni Co-Op Hedeflerini de yerine getirebilecek ve bu sayede oynadığınız her maç için ödüllendirileceksiniz.

FIFA 21’in çıkı tarihi hakkında resmi açıklama yapan EA Games oyunun Ekim’de PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında oynanabileceğini 6 Ekim’de de ön siparişe açılacağını duyurdu.

İşte FIFA 21 fragmanı

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir