FIFA 20 demosu çıktı! İşte tüm detaylar... - Haberler - indir.com

FIFA 20 demosu çıktı! İşte tüm detaylar...

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-11 19:34:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Donanım

Futbol oyunlarını sevenlerin merakla beklediği FIFA 20'nin demosu nihayet yayınlandı. Demo iki gün önce Electronic Arts tarafından yayınlandı. Yayınlanan demo şu anlık sadece PlayStation Store ve Origin platformlarında indirilebiliyor. EA, Nintendo Switch için ise demo çıkarılmayacağını açıkladı. Demoya aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

PlayStation Store
Origin
Microsoft Store

Demo 10 Farklı Takım İçeriyor

EA'nın yayınladığı demoda bu yıl tanıtımını yaptığı sokak futbolu modu VOLTA'yı test edebileceksiniz. Mevcut yamada 10 farklı takım yer almakta. Takımlar Avrupa, Amerika ve Asya'dan yer almakta. İşte o takımların listesi şu şekilde:

FIFA 20 oynanış videosu yayınlandıFIFA 20 oynanış videosu yayınlandı


Liverpool
Real Madrid
Borussia Dortmund
Manchester City
PSG
AS Roma
Atletico Madrid
Club America
Los Angeles FC
Vissel Kobe

EA'nın yayınlamış olduğu demonun yaklaşık boyutu 6,5 GB boyutunda. Oyun 27 Eylül'de PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında oyunseverlerle buluşacak.

Fıfa 20'nin Sistem Gereksinimleri Neler Olacak?

FIFA 20'nin EA Play 2019 Etkinliği’nde herkesin merakla beklediği oyununun oynanışına dair yeni detayları öğrendik. Oyun severlerin yorumları üzerine bir de şirketin oyunu gerçeğe daha yakın olması için FIFA 19 üzerinden yapılan geri dönüşler ışığında bazı değişikliklerin olması söz konusu. FIFA 20’nin 27 Eylül 2019 tarihinde raflarda yerini alması bekleniyor. PlayStation 4, PC, Xbox One ve Switch için geliştirildiğini sizlere bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. FIFA 20'yi pc formatında oynamak isteyen kullanıcılar için sistem gereksinimleri açıklandı. Bizde İndir.com olarak siz değerli okurlarımız için hemen yazıya aldık. Resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya incelersek, FIFA 20’yi bilgisayarınızda herhangi bir sorun ile karşılaşmadan oynayabilmeniz için bilgisayar sisteminizin minimum AMD Phenom II X4 965 ya da Intel Core i3-2100 ya da muadili bir işlemci, 8 GB bellek, AMD Radeon HD 7850 ya da NVIDIA GTX 660 veya muadili bir ekran kartına sahip cihaza sahip olmanız gerekiyor.

Söz konusu bu oyun ile ilgili bir diğer önemli nokta ise top fiziğidir. Şöyle ki daha dikkat çekici ve gerçekçi hareket eğrileri olduğunu ve daha fazla sekme işleminin gerçekleştiğini ve bunun yanı sıra aynı zamanda top çalmaların daha etkili olduğunu da görmemiz mümkündür. 


Falcao geldikten sonra FIFA 19’da Süper Lig’in en iyi 40 oyuncusuFalcao geldikten sonra FIFA 19’da Süper Lig’in en iyi 40 oyuncusu
FIFA 20’nin en iyi 100 oyuncusu: Mekanın sahibi geri geldi!FIFA 20’nin en iyi 100 oyuncusu: Mekanın sahibi geri geldi!

FIFA 20 demosu çıktı! İşte tüm detaylar...


PAYLAŞ