Fenerbahçe'den kripto para için ilk adım atıldı - Haberler - indir.com

Fenerbahçe'den kripto para için ilk adım atıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-12 13:45:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, spor kulübünün dijital gelirleriyle ilgili olarak hedefleri açıklarken kripto para işine gireceğinin duyurusunu yaptı. 

Kripto para birimleri her geçen gün çok daha popüler olmaya başlıyor. Bu teknolojilerin kullanım oranı yükselmeye devam ettikçe ülkelerin, kurum/kuruluşların ve çeşitli otoritelerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Orta Amerikan ülkelerinde El Salvador Bitcoin'in resmi para birimi olarak tanınan bir ülke olma unvanını elde etti. Türkiye'den de konu ile ilgili olarak yeni haberler gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, spor kulübü olarak kripto para işine giriş yapacaklarını aktardı. Bu bağlamda ise elde etmeleri gereken bir gelir miktarıyla ilgili olarak detaylı bilgiler bulunuyor. 

Fenerbahçe kripto para dünyasına giriş yapıyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç düzenlemiş olduğu basın görüşmelerine bir yenisini daha eklemiş bulunuyor. Bugün ekonomi dünyasından gazetecilerle bir araya gelen Ali Koç, gelecek süreç içerisindeki projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin sanal alemdeki varlığına değinen Koç, “YouTube projesini başlattık ve 5-6 milyon gelire geldik” ifadelerini kullandı.

Spor kulübü olarak kripto para işine adım atacaklarının altını çizen Ali Koç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "100-150-200 diye gidecek bir dijital gelir beklentimiz var. YouTube projesini başlattık 5-6 milyon lira gelire geldik, kripto yapacağız vs. Bunlardan 100-150 milyon gelir getirmemiz lazım. Elimizde gayrimenkullar var, bunları devletimizin de belki omuz vermesiyle geliştirebilme imkanlarını kovalamamız gerekiyor. Emlak furyasını kaçırdık. Kenan Evren Lisesi 10 sene önce bizim olsaydı, belki bu yakanın en büyük gayrimenkul projesi olacaktı, artık o kadar cazibesi yok. Geçmişte düşünülenlerle gelinenler arasında fark var.”

Ali Koç belirttiği "kripto para”nın ismi ve kullanım alanları hakkında henüz kesin bilgiler verilmedi. Dijital ortamdan elde edilen bu gelirin 100-150 milyon seviyesine ulaşmasını beklediğinin altını çizen Koç bunu gerçekleştirme noktasında kripto paralara duyduğu ilgiyi de kamuoyuna aktardı.





PAYLAŞ