Fenerbahçe Token gelirleri açıklandı - Haberler - indir.com

Fenerbahçe Token gelirleri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-16 10:00:16
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Fenerbahçe spor kulübünün Paribu ile olan anlaşma sonrasında hayata geçirdiği kripto para projesi olan Fenerbahçe Token, ön satışa çıkmasından 30 saniye sonra tükendi. 30 TL’ye satılan ve seçenek 2 kategorisine sahip olan 500 bin token Fenerbahçe’ye ön satışta tam 15 milyon TL kazandırdı. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan haberlerde Fenerbahçe’nin Paribu ile bir anlaşma gerçekleştirdiği ve bu anlaşma kapsamında ise kendi kripto para birimini çıkaracağı belli olmuştu. Şimdi ise söz konusu kripto para biriminin Fenerbahçe’ye olan getirisi belli oldu. Fenerbahçe Token, saniyeler içinde tükendi ve taraftarların bu yoğun ilgisi Ali Koç’u bile şaşırttı.

Fenerbahçe Token hakkında yapılan açıklamalarda, bu kripto para biriminin 9 Ağustos’ta satışa açılacağı belirtilmişti. Konu hakkında yapılan basın toplantısında ise "Bu arada, Seçenek 2 30 saniyede tükenmiş" sözü dile getirildi.

Fenerbahçe Token için Paribu ilk adımı attı!Fenerbahçe Token için Paribu ilk adımı attı!

Fenerbahçe token gelirlerini açıkladı

KAP’a yapılan bildirimde “Paribu Teknoloji A.Ş. ve Stoken Finansal Teknolojiler A.Ş ile yapılan sözleşme kapsamında üretilen Fenerbahçe Token ön satış sürecinin sonucu olarak; Şirketimiz, 268.500.000 TL gelir elde etmiştir.” Sözleri dile getirildi. Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamalara göre kripto para sahipleri, takım yönetimi ve futbolcular ile tanışma imkanı yakalayacaklar. Diğer yandan kulübün geleceğini etkileyen anketlerde de söz sahibi olacaklar. Ek olarak takıma gönül veren token sahipleri, stat ve tesis turları yapabilecekler.

Ali Koç tarafından yapılan açıklamalara göre Fenerbahçe Token sayesinde, futbolcuların maaş ve transfer bedellerinin ödenmesi de söz konusu olacak. Diğer yandan şirket, kripto para değerlenmesi ile para da kazanmış olacak. Sadece 30 saniyede tükenen Seçenek 2 tokenler, takıma 15 milyon TL kazandırırken, 190.700.000 adet ile sınırlı arz miktarı, Fenerbahçe’ye ilerleyen dönemlerde daha fazla para kazandıracak.


Ali Koç, Fenerbahçe Token'i hakkında ilk açıklamayı yaptıAli Koç, Fenerbahçe Token'i hakkında ilk açıklamayı yaptı
Fenerbahçe Token 30 saniyede 15 milyon TL sattıFenerbahçe Token 30 saniyede 15 milyon TL sattı

PAYLAŞ