Far Cry 6 çok daha farklı olacak - Haberler - indir.com

Far Cry 6 çok daha farklı olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-30 13:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

7 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak Far Cry 6 henüz piyasada yer almamış olsa da gündemde Far Cry 7 ile ilgili detaylı bilgiler dolaşmaya başladı.

Ubisoft'un en başarılı oyun serilerinden bir tanesi olan Far Cry, 7 Ekim tarihi itibariyle 6. serisi ile oyuncularla buluşacak. Başarılı şirket tarafından yapılan resmi açıklamalar ile birlikte oyuna dair tüm detaylar aktarılırken şimdiden kullanıcılar büyük bir beklenti içerisine girmiş durumda. E3 2021'de tanıtılan ve bazı görünüm videoları ile oyuna dair kısa bir bakış atılmasını sağlayan Ubisoft'un seri hakkında farklı planlarının olduğu öğrenildi. Konu ile ilgili yapılan paylaşımlar ünlü video oyunu muhabiri Jason Schreier’den geldi.

Far Cry 6 oynanış videosu yayınlandı!Far Cry 6 oynanış videosu yayınlandı!

Far Cry 7 ile birlikte seride yeni dönem başlayacak!

Özel bir Podcast yayınına katılarak Far Cry oyunu ile ilgili detaylı bilgiler aktaran ünlü oyun yorumcusu Far Cry 7 ile birlikte oyunun yepyeni bir döneme giriş yapacağını belirtti. Far Cry 6'nın piyasaya sunulmasının ardından Far Cry 7'nin yine mevcut planlamalar doğrultusunda piyasada yer alacağını belirten Jason Schreier, oyun serisinin bugüne kadar gittiği yoldan tamamen çok farklı bir şekilde yorumlanacağını ve oyunda yeni bir dönemin başlayacağını söyledi. Piyasaya sunulduğu ilk versiyonundan itibaren oyun dinamiklerinde çok büyük ve köklü değişiklikler yapmayan Ubisoft, yeni versiyon ile birlikte oyuncuları şaşırtacak radikal kararlar alabilir. Jason Schreier yaptığı açıklamalarda belirtilen detayların dışına çıkmazken oyuncular için bu durum oldukça merak uyandırdı.

Far Cry 6 geliyor!

Far Cry 6, 7 Ekim tarihi itibari ile oynanabilir durumda olacak. Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC platformlarında desteklenecek olan oyun, yaklaşık 3 yıl boyunca Far Cry oynamak isteyenlere yeni bir deneyim sunacak. Şirket yaklaşık 2024 ve 2025 yılları içerisinde Far Cry 7 serisini piyasaya sunacak. 

Far Cry 6 Fiyatı Ne Kadar?

Daha önce yapılan açıklamalar doğrultusunda oyunun yeni fiyatları paylaşılmış durumda. Oyunun Türkiye'de oldukça el yakacağını söylemek mümkün. 

Epic Games Store / Uplay

Standart Sürüm: 269 TL

Gold Sürüm: 449 TL

Ultimate Sürüm: 495 TL

PlayStation Store

Standart Sürüm: 569 TL

Gold Sürüm: 809 TL

Ultimate Sürüm: 959 TL

Xbox Store

Standart Sürüm: 600 TL

Gold Sürüm: 800 TL

Ultimate Sürüm: 855 TL



PAYLAŞ