Facebook'tan İşletmelere Özel Platform: Facebook at Work - Haberler - indir.com

Facebook'tan İşletmelere Özel Platform: Facebook at Work

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Financial Times'da yer alan bir habere göre; sosyal medya devi Facebook, sadece işletmelere özel olacak bir sosyal ağ hazırlığında. Facebook at Work adlı bu servis sayesinde kullanıcıların kişisel profilleri ve iş profilleri birbirinden ayrılacak.

Alışılagelmiş sosyal medya ağı ile benzer özellikler taşıyacağına yer verilen ''Facebook at Work'' üzerinde Facebook en az bir yıldır çalıştığı gibi daha şimdiden yabancı şirketlerde test edilmeye başlandı.

Sadece işletmelere yönelik olarak geliştirilen yeni servis Haber kaynağı, gruplar ve mesajlaşma seçenekleri gibi şu an kullanılan Facebook araçlarını sunacağı gibi çalışanlara da ''birlikte çalışma araçları'' sunacak. Gruplarda olduğu gibi dosya ve iş paylaşımının da yapılabileceği bu servis küçük, orta ve büyük ölçekteki pek çok şirkete sunulacak.

Şu an pilot aşamasında olduğu belirtilen Facebook at Work'ün reklamsız olacağı, abonelik model sistemini benimseyeceği ve Facebook için oldukça ciddi bir gelir kaynağı olacağı da gelen söylentiler arasında.

Özellikle şirketlerdeki Facebook kullanım yasağının önüne geçebileceğini düşündüğümüz Facebook at Work'le ilgili bilgiler aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ