Facebook'taki fotoğrafları Google Fotoğraflar uygulamasına aktaracak araç yayımlandı - Haberler - indir.com

Facebook'taki fotoğrafları Google Fotoğraflar uygulamasına aktaracak araç yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-05 12:31:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Birçok kişi Facebook'ta yer alan video ve fotoğraflarını farklı bir platforma aktarmanın yollarını arıyor. Onları sevindirecek haber bugün bir Facebook yetkilisinden geldi. Hesaplarda bulunan medyaları Google Fotoğraflar'a aktarmayı sağlayan araç, herkes için yayınlandı.

En büyük sosyal medya paylaşım sitelerinden birisi olan Facebook'ta milyonlarca kişinin video ve fotoğrafları yer alıyor. Bazı kullanıcılar, artık Facebook üzerinde bulunmasını ya da kaybolmasını istemediği fotoğrafları farklı bir platforma aktarmak istiyor. Tek tek aktarması oldukça zor olan bu fotoğrafları bir anda aktarmak isteyen kullanıcıları mutlu edecek haber, bugün Facebook yetkilisi Alexandru Voica'dan geldi.

Snapchat’in 'Dynamic Ads' özelliği dünya genelinde kullanıma sunuluyorSnapchat’in 'Dynamic Ads' özelliği dünya genelinde kullanıma sunuluyor

Artık Facebook hesabınızda yer alan fotoğraf ve videoları çok kolay bir şekilde Google'ın bulut servisine aktarabilirsiniz. Daha önce de birçok defa geleceği konuşulan aracın genel kullanıma açıldığı Alexandru Voica tarafından Twitter üzerinden duyuruldu. Ayarlar üzerinde bulunan "Facebook Bilgilerin" kısmından kolaylıkla ulaşılan araç, henüz video ve fotoğrafları aynı anda aktaramıyor.

Medyalarınızı 5 adımda Google'a aktarabilirsiniz

Bu veri aktarma aracı sayesinde Facebook hesabındaki medyanın kaybolmaması için hesabını açık tutmak durumunda kalan kullanıcılar verilerini aktardıktan sonra hesaplarını istedikleri şekilde yönlendirebilecek. Ayrıca ek olarak bu şekilde hesabınızda kötü niyetli kişilerin eline geçmesi daha kolay olan medya, Google hesabınızda daha güvenli bir konuma erişecek.

Veri aktarma aracından faydalanmanın çok basit 5 adımı bulunuyor. Öncelkile Ayarlar'dan "Facebook Bilgilerin" yazan kısma erişim sağlamanız gerekiyor. Daha sonra, "Fotoğraflarının ya da videolarının bir kopyasını aktar" kısmını seçerek Facebook şifrenizi giriyorsunuz. Fotoğrafların aktarılacağı konumu seçtikten sonra yapmanız gereken tek şey, onaylamak oluyor.

Alexandru Voica, Facebook kullanıcılarına müjdeli haberi şu sözlerle verdi.

Bugün, kişilerin fotoğraflarını doğrudan Google Fotoğraflar'a aktarılmasını sağlayan fotoğraf ve video transfer aracımızın dağıtımı %100'e ulaştı. Aracın tamamen dağıtılmasıyla araç artık Facebook'taki herkes için kullanılabilir durumda.

 Siz de medyanızın kaybolmamasını istiyorsanız bu basit 5 adımı gerçekleştirerek onları güvenli bir konuma getirebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Instagram Instagram " Yukarı kaydır" özelliğini daha fazla kullanıcının erişimine açıyor

PAYLAŞ