Facebook, Windows 10 uygulamasının fişini çekmeye hazırlanıyor. - Haberler - indir.com

Facebook, Windows 10 uygulamasının fişini çekmeye hazırlanıyor.

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-10 22:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından olan Facebook, Windows 10 uygulamasının fişini çekmek için hazırlanıyor. 

Bir süredir Microsoft Store’dan ücretsiz bir şekilde indirilebilen Facebook Windows 10 masaüstü uygulaması artık tarih oluyor. Masaüstü uygulamasından beklediği verimi alamadığını açıklayan şirket Şubat ayının sonunda uygulamayı Microsoft Store’dan kaldıracak.

Güncellemeyi Yapanlar Facebook Geçmişini SilebilecekGüncellemeyi Yapanlar Facebook Geçmişini Silebilecek

Kullanıcıları konuyla ilgili gönderdiği bir E-posta ile bilgilendiren ABD merkezli şirketin Windows 10’da birçok kullanıcı tarafından tercih edilen Facebook masaüstü uygulamasını kaldırması yönündeki ani kararı bazı kullanıcıların tepkisini de beraberinde getirdi. Uygulamadan beklediğini alamadığı iddia edilen Facebook'un Windows platformundan çok hızlı ayrılmasının altında farklı bir neden olup olmadığı bilinmiyor. 

Windowa 10 kullanıcıları Facebook masaüstü uygulamasına veda edecek!

Facebook kullanıcılara gönderdiği mesajda uygulamanın 28 Şubat tarihinden itibaren kullanılmasının mümkün olmayacağını belitti.

Facebook Messenger, WhatsApp ve Instagram'ın birleşmesine büyük engel

Konuyla ilgili MSPU’nun yayımladığı habere göre bilgilendirme mesajında kullanıcılar masaüstü uygulamadan Facebook’un web sürümüne yönlendiriliyor. Bilgilendirme mesajında “Facebook’un Windows masaüstü uygulamasını kullandığınızdan dolayı sizi uygulamanın 28 Şubat Cuma günü kapatılacağı konusunda bilgilendirmek isteriz. Tarayıcı yoluyla www.facebook.com adresine erişerek arkadaşlarınıza ve en sevdiğiniz Facebook özelliklerine ulaşmaya devam edebilirsiniz. Emin olun ki, Microsoft Edge gibi desteklediğimiz tarayıcıları en güncel versiyonlarıyla kullanıyorsunuz. Messenger’a Facebook üzerinden ya da tarayıcı yoluyla www.messenger.com adresine sayesinde ulaşabilirsiniz. Windows için yeni Messenger uygulamasını Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz.” İfadelerine yer veren şirket Messenger uygulamasının kaldırılmayacağının altını çizdi.


Facebook'un geleceği Instagram'da! Instagram'ın son çeyrek kazancı dudak uçuklatıyor!Facebook'un geleceği Instagram'da! Instagram'ın son çeyrek kazancı dudak uçuklatıyor!

PAYLAŞ