Mobil uygulama geliştiricisi Buğra Ayan tarafından hazırlanan Facebook profil çözücüFecoder nasıl kullanılır? Bu sorunun cevabını resimli anlatımla hazırladığımız bu haberimizde bulabilirsiniz.

Fecoder adlı uygulama Facebook ID‘si ile kapalı olan Facebook profillerini kolaylıkla çözmenizi sağlıyor. Profilini çözdüğünüz kişi ya da kişilerin zaman tünelinde ve fotoğraflar sekmesindeki gizli olan bazı içeriklerini kolaylıkla görebiliyorsunuz. Bunun yanında kişinin çıkmayan beğendiği fotoğrafları, yorumladığı fotoğrafları ve beğendiği ya da yer bildiriminde bulunduğu mekanları da çözebiliyorsunuz.

Peki Fecoder uygulaması nasıl kullanılır? Hemen anlatalım;

Fecoder uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirdikten sonra kısa bir kurulum aşamasının hemen ardından çalıştırıyoruz. Uygulama açıldığında eğer profilini çözmek istediğiniz kişinin Facebook ID‘sini bilmiyorsanız; 

fecoder nasil kullanilir scr

Yukarıdaki resimdeki kırmızı ok işaretinin gösterdiği yerdeki kullanıcı adını uygulamada bulunan ‘ID bilmiyorsanız buraya kullanıcı adı girin‘ kısmına yazıyoruz ve ardından ID BUL butonuna tıklıyoruz.

fecoder nasil kullanilir scr 1 1

ID BUL butonuna tıkladıktan sonra uygulama sizi tarayıcıya yönlendirecek ve karşınıza sorguladığınız kullanıcı adına ait olan (aşağıdaki resimde kırmızı boyalıFacebook ID‘sini çıkaracak.

fecoder nasil kullanilir scr 1 2

Bu ID‘yi seçerek kopyaladıktan sonra Fecoder uygulamasına yeniden geri dönüyoruz. Uygulamaya geldikten sonra (aşağıdaki resimde) Facebook Profil Çözücü başlığının hemen altındaki ‘ID buraya yazılacak‘ şeklinde belirttiğimiz alana ID numarasını yapıştırıp ve hemen ardından Profili Çöz butonuna tıklıyoruz.

fecoder nasil kullanilir scr 1 3

Bundan sonra uygulama Facebook ID‘sini yazdığımız kapalı profili çözecek ve alt tarafta ayrı bir menü açılacak. Bu menü üzerinde ‘Fotoğraflarına Bak‘, ‘Yorumladığı Fotoğraflar‘ ve ‘Beğendiği Fotoğraflar‘ gibi butonlar bulunuyor. Bu butonlardan istediğinizi seçerek, kişinin gizli kalan tüm fotoğraflarını artık görebilirsiniz.

fecoder nasil kullanilir scr 1 4

Yukarıdaki tüm işlemleri başarıyla yerine getirdiğiniz takdirde karşınıza çıkacak olan ekran aşağıdaki görseldeki gibi olacak ve bu sayede de kişinin gizli kalmış bazı fotoğraflarını görebileceksiniz.

fecoder nasil kullanilir scr 1 5

Tamamen ücretsiz olarak Android cihazınız üzerinden kapalı Facebook profillerini açmak için Fecoder uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, uygulamanın tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

One reply on “Facebook Profil Çözücü Fecoder Nasıl Kullanılır? (Video)”

  • Aa
    5 Temmuz 2023 at 08:03

    Tskler