Facebook Messenger kullanıcılarının iş ile kişisel mesajları ayırmasını sağlayacak - Haberler - indir.com

Facebook Messenger kullanıcılarının iş ile kişisel mesajları ayırmasını sağlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-10 15:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Sosyal medya platformlarından Facebook, işletmelerin müşteri mesajlarına yanıt vermesi ve Messenger uygulamasındaki kişisel hesaplarla işletme hesapları arasında kolayca geçiş yapmasına yardımcı olmak için Meseenger'da iş odaklı yeni bir gelen kutusu bölümü yayınladı. Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarının başında gelen Facebook, anlık mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması olan Messenger için iş odaklı yeni bir gelen kutusunu yayınladı ve kullanıcılara çeşitli kolaylıklar sunuyor. ABD merkezli şirket, yeni özellikle birlikte işletmelerin müşteri mesajlarına hızlı bir şekilde yanıt verebileceklerini ve Messenger uygulamasındaki kişisel hesaplarla işletme hesapları arasında kolaylıkla geçiş yapabileceklerini söylüyor. 

Facebook, platformdaki işletmelerin yüzde 90'ında fazlasının Messenger'ı aktif olarak kullandığını belirtiyor. Küçük olan işletmelerin, dijital dünyadaki varlıklarını büyütmek ve müşterilerle iletişim kurmak için güvenilir ve kullanımı kolay araçlara ihtiyacı olduğunu ifade eden sosyal medya devi, iş odaklı gelen kutusunun tamamen bu amaca hizmet ettiğini söylemek mümkündür. 

Facebook Messenger mesajı artık beşten fazla kişiye iletemeyecekFacebook Messenger mesajı artık beşten fazla kişiye iletemeyecek

Kullanıcılar için Messenger'da geçiş kolaylığı

Messenger kullanıcıları yapılan bu yenilikle beraber Messenger'da kişisel hesaplarla işletme hesapları arasında kolaylıkla geçiş yapabilecekler. Pazarlama, satış ve müşteri hizmetleri alanında dünyanın önde gelen araştırma şirketlerinden biri olan Hubspot tarafından yapılan bir anketi paylaşan Facebook, müşterilerin yüzde 90'ının işletmeye ürünlerle veya satın alma süreciyle ilgili bir soru sorduklarında, hızlı yanıt almanın marka açısından çok önemli bir faktör odluğunu düşündüğü bildiriliyor. 

Messenger platformundaki yeni işletme gelen kutusunun, işletmelerin hızlı bir şekilde yanıt vermesini kolay ve rahat bir hale getireceğini dile getiren sosyal medya devi, söz konusu bölümünün mesajlaşmaya ek olarak işletmelerin Facebook yayınlarını yönetebilecekleri, reklamlar oluşturabilecekleri ve Sayfa analizlerini görüntüleyebilecekleri Sayfa Yöneticisi Uygulamasını desteklediğini ifade ediyor. Bugün itibarıyla Messenger uygulamasının iOS sürümünde kullanıma sunulan yeni işletme gelen kutusu, önümüzdeki birkaç hafta içinde Android platformuna da gelecek. 

 

  •  



Facebook Messenger'ın yeni masaüstü uygulaması yayınlandı!Facebook Messenger'ın yeni masaüstü uygulaması yayınlandı!
Facebook Messenger Rooms, Zoom'a rakip oluyorFacebook Messenger Rooms, Zoom'a rakip oluyor
Facebook Messenger Rooms nasıl kullanılır?Facebook Messenger Rooms nasıl kullanılır?

PAYLAŞ