Facebook Messenger bildirim sesini nasıl kapatırız? - Haberler - indir.com

Facebook Messenger bildirim sesini nasıl kapatırız?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-02 16:53:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Sosyal Medya

Aylık 1 milyardan fazla aktif kullanıcıya sahip olan sosyal medya devi Facebook Messenger, dünyaz üzerinde var olan mesajlaşma uygulamaları içerisinde en iyi olanlardan bir tanesidir. Facebook Messenger çevrenizde o kadar yaygın bir şekilde kullanılır ki çevrenizdeki insanların telefonuna bildirim geldiği zaman anında Facebook Messenger bildirimi olduğunu anlarsınız. Ancak Facebook Messenger bildirim sesini beğenmiyorsanız çok şanslısınız çünkü bugün haberimizde bu sesi nasıl kapatabilirsiniz sizlere onu anlatacağım. 

https://www.indir.com/haberler/facebook-messenger-anlik-ceviri-ozelligine-kavusuyor

Facebook Messenger eski haline geri dönüyorFacebook Messenger eski haline geri dönüyor

Android işletim sistemi kullanan bir okurumuz iseniz ve Facebook Messenger bildirim sesini kapatmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken şey uygulamayı açmanız gerekiyor. Uygulamayı açtıktan sonra izleyeceğiniz adım ekranın sağ üst köşesinde yer alan küçük Facebook profil fotoğrafınıza dokunmanız gerekmektedir. Buradan bildirimler ve sesler sekmesine ulaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan bildirimler ve sesler sekmesini seçtiğiniz zaman, ses dahil olmak üzere birçok seçeneği olan bir alt menüye ulaşmış olacaksınız. Sesi kapatmak için ise burada yer alan mavi düğmeye dokunmanız yeterli olacaktır. Bildirim alamaya devam edeceksiniz fakat telefonunuz size herhangi bir şekilde bildirim sesi vermeyecek. Dilerseniz de titreşimi kapatabilir ya da bildirim gelmesini tamamen kapatabilirsiniz. 

iOS kullanıcıları için;

iOS işletim sistemi kullanan okurlarımız ise Facebook Messenger bildirim sesini kapatmak için izleyecekleri yol az önce dediğimiz gibi uygulamayı açmak olacak. Hemen arkasından Ana Sayfa'da yer alan sol üst köşedeki profil simgesine dokunmanız gerekmekte. Daha sonra ise Bildirimler sekmesine dokunarak ses butonuna basın ve buradan bildirimi kapatın. Aynı zamanda dilerseniz ses modunuda değiştirebilirsiniz. 

 

 


Facebook Messenger'dan Sahte Mesajlara Yeni ÖnlemFacebook Messenger'dan Sahte Mesajlara Yeni Önlem
Facebook Messenger'a Sesli Komut Özelliği GeliyorFacebook Messenger'a Sesli Komut Özelliği Geliyor
Türkiye için özel Facebook Messenger Lite iOS yayınlandıTürkiye için özel Facebook Messenger Lite iOS yayınlandı

PAYLAŞ