Facebook “İstanbul” rehberi yayımladı - Haberler - indir.com

Facebook “İstanbul” rehberi yayımladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-16 16:00:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Facebook bu kez sanat için destek verdiği bir projeyle gündemde. İstanbul’daki sanat topluluklarının büyümesine ve sanatla ilgili etkileşimlerin artmasına katkı sağlamak amacıyla Facebook İstanbul Topluluk Rehberi’ni yayımladı.

İstanbul şehrindeki kültürel ekosistemi içinde yer alan müzeler, galeriler ve sanat mekanlarının dışında bağımsız olarak düzenlenen sergi ve projelere kadar bir çok sanatsal faaliyete ev sahipliği yapıyor.

Street Art Istanbul; Sokak Sanatı UygulamasıStreet Art Istanbul; Sokak Sanatı Uygulaması

Dünyanın çapında 11. basılan rehber!

İzci; İstanbul'un Mobil Kültür ve Tarih Uygulaması

Bu alanda en önemli projelerden biri olan İstanbul Kültür Sanat Vakfı Güncel Sanat Projeleri ve İstanbul Bienali'nin bu sene 16.sı düzenlendi. Büyük bir ilgiyle karşılanan bianelde İstanbul'un sanatsal açıdan ne kadar önemli olduğu gözler önüne seriliyor. Projeye destek verenler arasında ise Facebook'da bulunuyor. Dünyanın en çok kullanıcı sayısına sahip olan sosyal medya uygulaması olan Facebook, Hem Türkçe dilinde hem de İngilizce dilinde yayımlanan ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı Güncel Sanat Projeleri ve İstanbul Bienali Direktörü Bige Örer’in önsözüyle başlayan “Facebook İstanbul Topluluk Rehberi”ni yayınladı.Bir şehri ve o şehrin sunduğu zenginlikleri, o şehrin insanlarının gözünden tanıtan “Facebook Topluluk Şehir Rehberleri” dünya çapında basılan 11. rehber olma özelliğine sahip.




İlgili uygulamalar
Sanat Eserleri RFID Teknolojisiyle KorunacakSanat Eserleri RFID Teknolojisiyle Korunacak
İp sanatıyla portre çizen robot geliştirildiİp sanatıyla portre çizen robot geliştirildi

PAYLAŞ