Facebook iOS sürümü için karanlık mod geliyor - Haberler - indir.com

Facebook iOS sürümü için karanlık mod geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-02 18:15:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Uzun bir süredir birçok uygulama ve web sitesi tarafından sağlanan karanlık mod kullanıcılar için vazgeçilmez bir hale geldi. Nihayet Facebook, iOS sürümü için de karanlık mod özelliğini kullanıma sundu. 

Facebook iOS sürümü için karanlık mod geliyor

Her ne kadar ülkemizde genç nüfusun kullanım oranı azalıyor olsa da Facebook dünya genelinde halen en çok tercih edilen sosyal medya platformları arasında ilk sırada yer alıyor. Instagram ve WhatsApp satın almalarından sonra Facebook popülerliği artarak azaldı. Eski günlerine dönebilmek için birçok yenilik üzerine çalışmalarına devam eden şirket ne yazık ki istediğini elde edememişti. Şirketin karanlık mod için çalışmalara başladığı Nisan ayında sızdırılmıştı.

Facebook iOS'a Live Photos Desteği Geldi!Facebook iOS'a Live Photos Desteği Geldi!

Haziran ayında bazı kullanıcılara test amacıyla karanlık mod özelliğini açan firma, tam 400 gün sonra tüm iOS kullanıcıları için aktif hale getirdi. Özelliğin aktif hale getirildiği tersine mühendis Jane Manchun Wong tarafından Twitter üzerinden duyuruldu. Facebook karanlık mod özelliğini aktif hale getirmek için Ayarlar ve Gizlilik sekmesinin içerisinde yer alan karanlık mod seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Karanlık mod özelliği Android sürümü için şu anlık Beta aşamasında. Şirketin ne zaman tüm Android kullanıcıları için aktif edeceği bilinmiyor.


Facebook İstasyon Ankara'da da açılacakFacebook İstasyon Ankara'da da açılacak
Facebook içerik denetimi için Reuters ile anlaşma yaptı!Facebook içerik denetimi için Reuters ile anlaşma yaptı!
Facebook Instagram beğenileri satan ve kullanıcıları verilerini çalan iki siteye dava açtıFacebook Instagram beğenileri satan ve kullanıcıları verilerini çalan iki siteye dava açtı

PAYLAŞ