Facebook Gaming, yayın denetimi aracını duyurdu - Haberler - indir.com

Facebook Gaming, yayın denetimi aracını duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-11 18:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu olan Facebook, sahip olduğu özellikler ile geliştirilmeye devam ediliyor. Özellikle tüm dünya ile beraber ülkemizdeki atılımları ile de Facebook adından söz ettirmeye devam ediyor. Piyasada oyun yayıncılığında Twitch’e rakip olması beklenen Facebook’un Gaming yayın platformu hedefleri kapsamında ilerlemeye ve geliştirilmeye devam ediliyor. Facebook, izleyenlere olduğu kadar yayıncılarına da en iyi deneyimi yaşatabilmek için yeni araçlarını Gaming servisi için sunmaya devam ediyor. Daha kaliteli ve sağlıklı yayınlar için şimdi ise Facebook Gaming, Fair Play Alliance adlı bir şirketi ile beraber geliştirmiş olduğu bir servis ile yayıncılara yeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Söz konusu yeniliklere göre artık yayıncıların yayınlarına kurallar ekleyebilmesi sağlanacak.

Facebook Gaming’e yeni yayın aracı geliyor

Facebook'un Twitter ve Instagram hesapları hacklendi!Facebook'un Twitter ve Instagram hesapları hacklendi!

Yayın kuralları ile beraber moderatörlerin ve yayıncı kullanıcıların yorumlarını kaldırabilmesini ve kullanıcılara zaman aşımı cezası verebilmesi ile beraber kullanıcıların tamamen susturabilmesi sağlanacak. Facebook Gaming ürün yöneticisi olan Clara Siegel tarafından bu servis için şuan için küçük bir yayıncı grubu ile yeni özelliklerin test edildiği ifade ediliyor. Önümüzdeki dönemlerde ise resmi olarak bu hizmetin tüm yayıncılara sunulacağı belirtiliyor. Clara Siegel, yaptığı açıklamada “Oyunların zaman içinde değiştiğini biliyoruz ve oynayan insanlar da değişti. Bu yüzden olumlu konuşmalar için kılavuz belirlemeye yardımcı olarak kitler ve kurallar koymamız gerekiyor.” Sözlerini ifade etti.

Bakalım bu yenilikler ne kadar beğenilecek göreceğiz.


Google ve Facebook hesaplarını çalmaya odaklanan tehilkeli 9 Android uygulaması!Google ve Facebook hesaplarını çalmaya odaklanan tehilkeli 9 Android uygulaması!
Facebook, Windows 10 uygulamasının fişini çekmeye hazırlanıyor.Facebook, Windows 10 uygulamasının fişini çekmeye hazırlanıyor.

PAYLAŞ