Eve kapananlar için birbirinden eğlenceli 13 Netflix dizisi - Haberler - indir.com

Eve kapananlar için birbirinden eğlenceli 13 Netflix dizisi

Tahmini Okuma Süresi : 7 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-24 17:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Liste

Eve kapanmak zorunda olduğumuz bu dönemlerde salgının stresinden arınmak ve biraz endorfin depolamak isteyenler için birbirinden harika dizilerin olduğu bir liste oluşturduk.

Corona virüsü salgını tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de pek çok insanın eve kapanmasına neden oldu. Bu dönemlerde uzmanlar evden çıkmamanın ne kadar önemli olduğunu vurgularken pek çok platromda “Evde Kal” kapmayalarıyla karşımıza çıkıyor. Bu durumda yapılması gereken en önemli şey bu çağrıya uymak. Tabi evdesiniz diye keyifli zaman geçiremezsiniz diye bir durum söz konusu değil. İşte evdeki zamanınızı keyfe çevirecek birbirinden eğlenceli 13 Netflix dizisi.

Google Chrome'a Netflix şifreni paylaşmayı sağlayan yeni bir eklenti geldi!Google Chrome'a Netflix şifreni paylaşmayı sağlayan yeni bir eklenti geldi!

Brooklyn Nine-Nine

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir polis merkezinde çalışan birbirinden ilginç karakterlerin, birbirinden ilginç maceralarını ele alan bu dizi de hem çok gülecek, hem de insan ilişkilerinin ne kadar karmaşık olabileceğine dair yeni örnekler göreceksiniz.

Sex Education

Netflix orijinal dizisi olan Sex Education’ı izlemediyseniz şimdi şans vermenin tam sırası. 2 sezonu da birbirinden eğlenceli olan dizi annesi ünlü bir “Cinsel ilişki terapisti” olan Otis’in ve çevrenin karmaşalarla dolu eğlenceli hayatlarına bir pencere açıyor. Okulda pek sosyal olmayan Otis’in Mave’e olan tutkusu yüzünden annesinin mesleğini okula taşıması sizi lise öğrencileri ve yetişkinlerin hayatı arasında bir zaman tünele sokacak.

Lucifer

Şeytanın bir çocuktan daha şımarık olacağını kim bilebilirdi ki? Bir de üzerine aşık olacağını? Hem de dünyadan birine! Yer altına kalmak yerine dünyada gezinmeyi tercih eden Cehennem Kralı dünyayı epey karıştıracak. Üstüne üstelik yer yüzünde dedektifliğe soyunan Lucifer yarattığı kargaşalarla izleyenleri epey güldürecek.

The Toys That Made Us

Eğer 40 yaş üzerindeyseniz ve “Bana göre eğlenceli bir dizi yok” diyorsanız. “The Toys That Made Us” tam size göre. Üç sezon He-Man figürlerinden GI. Joe oyuncaklarına kadar size çocukluğunuzu anımsatacak bu dizi eminiz ki size çok keyifli zamanlar geçirtecek.

Sanal sinema özelliği sunan Netflix eklentisi

The IT Crowd

Hem eğlenceli vakit geçirmek isteyenler, hem de çerezlik bir dizi arayanlar için The IT Crowd çok doğru bir tercih. Her bölümü altı bölümden oluşan bu dizide büyük bir şirketin IT departmanında çalışan, Roy, Moss ve Jen'in komik maceraları sizleri bekliyor.

Santa Clarita Diet

Zombi filmlerinden biliriz ki dünyada bir salgın olacak ve vahşet çıkıcak. Peki ya elimizde duygusal bir kadın zombi olursa? Netflix’de 3. Sezonu yayınlanan bu dizi absürt komedi severler için günü kurtarıcı olabilir.

Living With Yourself

Paul Rudd’la harika bir komedi sizleri bekliyor. Gizemli bir tedavi sürecinde olan Miles, bir anda kendisini eski benliğinin değiştirilmiş bir versiyonuyla karşı karşıya bulacak. Eğer benden bir tane daha olsa diyenlerdenseniz bu dizi tam size göre. Ama dikkat edin etrafta aynı anda sizden iki tane dolaşması işleri biraz karıştırabilir…

The Politician

Politika ister devlet yönetiminde olsun isterse de okul başkanlık seçimlerinde rekabet ve sistemin her zaman aynı olduğunu gösteren The Politican seyircisini kahkaha krizine sokacak bir dizi.

The Movies That Made Us

Hadi biraz geçmişe yolculuk yapalım… Diry Dancing, Evde Tek Başına, Zor Ölüm ve Hayalet Avcıları gibi yapımlara daha farklı bir gözden bakmaya ne dersiniz?

Gilmore Girls

Geçmişe yolculuk yapmışken biraz daha oralarda kalalım. Her karakterin kendine özgü tuhaflıkları olduğu ailecek izleyebilecek bir dizi arıyorsanız bu dizi tam size göre. Lorelai ve kızı Lorelai’ın yakın ilişkisi sizi hem çok imrendirecek, hem de güldürecek.

Leyla ile Mecnun

Ve tabi ki de komedi denince akıllara ilk gelen dizilerden olan “Leyla ile Mecnun” Türkiye’ye damgasını vuran bu absürt komediyi eğer hala izlemediyseniz şimdi fırsat vermenin tam sırası. Mecnun, İsmail Abi, Hırsız Yavuz, İskender, Erdal Bakkal gibi karakterlerle bir efsane haline gelen dizinin tüm bölümleri artık Netflix’de.

Disenchantment

Biraz animasyon, bolca komedi nerede o “The Simpsons” diyorsanız, aynı yaratıcının yeni dizisi “Disenchantment”i öneriyoruz. Orta Çağ hikayesini oldukça ilginç bir şekilde ekranlara taşıyan dizi Prenses Bean, yakın arkadaşı şeytan ve ona fütursuzca aşık elfin maceraları sizleri bekliyor.

İlk Takım: Juventus

Tüm bu diziler tamam iyi güzelde bu dönemde maçlardan mahrum kaldık diyen beyleri duyar gibiyiz. Elbette sizleri de unutmadık. İtalya'nın dev futbol kulübü “Juventus” hakkındaki toplamda 6 bölümden oluşan iki sezonluk belgesel belki bir maç keyfi vermez ama, özleminizi az da olsa dindirir.

 




İlgili uygulamalar
Netflix televizyondan nasıl izlenir?Netflix televizyondan nasıl izlenir?
Netflix'ten işini kaybeden set çalışanlarına 100 milyon dolarlık fonNetflix'ten işini kaybeden set çalışanlarına 100 milyon dolarlık fon

PAYLAŞ