Evde oynayabileceğiniz en iyi 5 oyun - Haberler - indir.com

Evde oynayabileceğiniz en iyi 5 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-25 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Evlere kapanılan şu günlerde vaktinin çoğunu internette geçiren oyunseverler için hazırladığımız yazımızda birbirinden farklı en iyi oyunlara ulaşabilirsiniz. Evde keyifle vakit geçirmek için listemizde yer alan oyunlardan her birini değerlendirebilirsiniz. Hem Android hem de iOS cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde vakit geçireceğiniz en iyi oyunlar hakkında bilgi edinin. 

Evde oynanabilecek en iyi oyunlar

Corona virüs salgını nedeniyle evden çıkmamız gereken şu günlerde herkesin vaktini geçireceği eğlenceli içeriklere ihtiyacı vardır. Bu süreç içerisinde evde oynayabileceğiniz en iyi oyunlar listemizde yer alıyor. iPhone ve Android için en iyi oyunlar hakkında bilgi edinmek için yazımızı okuyabilirsiniz. 

Sea Battle 2

Amiral battı  teması üzerine kurulan Sea Battle 2 oyununda klasik ögelerle karşılaşacak ve görevlerinizi başarıyla sonlandırmaya çalışacaksınız. Yenilenmiş grafik tasarımlar, heyecan verici oyun modları ve kullanıcıların heyecanını artıracak yeni içeriklerle zenginleştirilen Sea Battle 2 dünyasında online olarak yer alacaksınız. Bununla beraber aynı zamanda oyuna Bluetooth bağlantısı ile bağlanarak evdeki insanlar ile oynayabilirsiniz. Evde zaman geçirmek için güzel bir tercih olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun sunduğu içerikleri değerlendirerek sıradışı bir maceranın içerisinde yer alacaksınız. 

Chess

Evde geçireceğiniz boş vaktinizi eğlenceli ve verimli bir şekilde geçirmek için özel bir satranç tahtasına ihtiyacınız vardır. Satranç oynamak için evde sizden başkasının olmasına gerek yoktur. Chess oyunu ile evinizde isterseniz bilgisayara karşı isterseniz de dünyanın herhangi bir yerindeki kişilerle satranç oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. 

Kelimelik

Online olarak dahil olacağınız Kelimelik oyununda adından da anlayacağınız üzere kelime bulmaya çalışacak ve rakiplerinizden daha yüksek puan almaya çalışacaksınız. Oyunu ister ailenizle ya da arkadaşlarınızla isterseniz de herhangi biri ile karşılıklı oynayabilirsiniz. İçerisinde yer alan puanlandırma sistemi ve farklı grafik tasarımları ile tam bir oyun deneyimi sunan Kelimelik oyununda boş vaktinizi verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Oyunda eğlenirken aynı zamanda kelime dağarcığınızı geliştirecek ögelerle karşılaşacaksınız. Kazanmak için olabildiğince daha fazla kelime bulmaya odaklanın. 

Call Of Duty: Mobile

Yılların eskitemediği Call Of Duty oyununun mobil versiyonu olarak karşımıza çıkan Call Of Duty: Mobile oyununda kusursuz bir aksiyon deneyimini yaşayacaksınız. Uzun bir süredir PUBG oynayan ve artık sıkılmanın eşiğinde olan oyuncuların yardımına koşan Call Of Duty: Mobile, zengin görsel ögeleri ve eşsiz grafik tasarımlarıyla oyuncuların nefes kesen anlar yaşamasını sağlıyor. Oyunun gelişmiş düzeyde özelliklerini değerlendirdiğiniz gibi aynı zamanda farklı oyun modlarını da kullanarak kendi oyun alanınızı geliştirmeye çalışacaksınız. 

8 Ball Pool

Farklı bit oyun deneyimi yaşamak için sizde bilardo oyununu deneyebilirsiniz. Bilardo oynamak her zaman zevki ve eğlenceli bir oyundur. Evde geçirdiğiniz boş vaktinizi değerlendirmek için tercih edeceğiniz başarılı bir oyunla karşı karşıyasınız. Sade oyun grafikleri ve farklı kullanıcılar ile bilardo oynamanıza imkan veren 8 Ball Pool, oyuncuların dikkatini çeken içeriklerle doludur. Oyunun her bir özelliğini değerlendirerek yüksek skor elde edebilirsiniz. 

 





PAYLAŞ