Epic Games haftanın ücretsiz oyunu Wilmot’s Warehouse - Haberler - indir.com

Epic Games haftanın ücretsiz oyunu Wilmot’s Warehouse

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-06 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Her hafta sunduğu ücretsiz oyunlar ile adından oldukça söz ettirmeye devam eden dijital oyun platformu Epic Games Store için bu haftanın oyunu belli oldu. Yaz aylarında oyunculara destek olarak her Perşembe yeni bir oyun yayınlayan Epic Games, geçtiğimiz aylarda GTA 5, Civilization IV, Borderlands gibi popüler yapımları ücretsiz olarak sunmuş ve adından oldukça fazla söz ettirmişti. Şimdi ise Epic Games tarafından haftanın ücretsiz oyunu olarak 6-13 Ağustos tarihlerini kapsayacak şekilde Wilmont’s Warehouse belirlendi.

Steam ile oyun pazarında verilen bu mücadelede ön plana çıkmak için her hafta ücretsiz oyun sunmaya devam eden Epic Games platformu, 30 Temmuz – 6 Ağustos tarihleri arasında 20XX, Barony ve Supebrothers:Sword – Sworcery EP yapımlarını oyunculara sunmuştu.

Epic Games Store Epic Games Store "Yaz İndirimleri" başladı

Epic Games’ın bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu

Bu hafta ise Epic Games bir oyun verecek. Hollow Ponds’un geliştirmiş ve Finji’nin yayıncılığını üstlendiği bulmaca oyunu Wilmot’s Warehouse bu hafta ücretsiz olarak mağazadaki yerini alacak. Çeşitli ürünleri taşıman, düzenlemek ve istiflemekten sorumlu çalışkan bir depo görevlisi olan Wilmot’u yönlendirdiğiniz oyunda belli bir zaman içerisinde gelen kamyonlar dolusu ürünü istediğiniz gibi düzenleyebilme imkanına sahip olacaksınız. Fakat ürünleri yerleştirirken neyi nereye koymanız gerektiğini aklınızda tutmanız gerekecek. Oyunda yüksek skor almak istiyorsanız servise başladığınızda ürünleri hızlıca bulmanız gerekecek.

Bölünmüş ekran özelliği ile iki kişi oynayabileceğiniz bu oyunu ekstra zorluk modunda oynayabilir ve harika elektronik müzikleri dinleme şansına da sahip olabilirsiniz. Diğer yandan oyun çok düşük bir işletim sistemi gereksinimi istiyor. Windows 7 desteği ile beraber Intel Core 2 Duo E8400 işlemci ve 1 GB bellek yeterli oluyor. Depolama tarafında ise 100 MB depolama yeterli oluyor. Oyunu 6 Ağustos 18.00 itibariyle indirebileceksiniz.


Epic Games, GTA 5 satışlarını artırdıEpic Games, GTA 5 satışlarını artırdı
Epic Games'ten The Alto Collection hamlesiEpic Games'ten The Alto Collection hamlesi

PAYLAŞ