En yüksek performanslı İngilizce öğrenme uygulamaları - Haberler - indir.com

En yüksek performanslı İngilizce öğrenme uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-23 21:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yeni bir dil öğrenmek için akıllı cep telefonunuzdan faydalanmak her zaman en doğru hareketlerden biri olacaktır. Bu konu hakkında size yardımcı olacak mobil uygulamalardan faydalanabilirsiniz. Hem günlük yaşantınız hem de iş yaşantınızı olumlu yönde etkilemek için yeni bil öğrenmek size faydalı olacaktır. İngilizce öğrenmek için işinize yarayacak olan İngilizce öğrenme uygulamaları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Yeni bir dil öğrenmek günümüz koşullarında herkesin en büyük kaygılarından biridir. Genellikle herkes nasıl öğreneceğim kaygısı ile İngilizce öğrenmekten kaçınıyor. Bu kaygılarınızı geride bırakmanız konusunda size yardımcı olacak kaliteli mobil uygulamalar mevcuttur. İngilizce öğrenmek amacıyla kursa gitmeye vaktiniz yoksa ya da bütçeniz yeterli değilse bu aşamada mobil uygulamalar hayat kurtarıcı olabilir. Mobil uygulamalardan faydalanırken aynı zamanda İngilizce alt yazılı filmler seyretmek, diziler seyretmek ya da şarkılar dinlemek de oldukça faydalı olacaktır. İngilizce öğrenmek için hem ücretli hem de ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz birçok uygulama mevcuttur. 

İngilizce öğrenme programları ve uygulamaları

İngilizce öğrenmek için mobil uygulamalardan ya da programlardan faydalanmak hedefinize ulaşmak konusunda size yardımcı olacaktır. Bu konu doğrultusunda geliştirilmiş olan uygulamalar kendi içlerinde çeşitli kavramlara sahip olmasından dolayı size oldukça fayda sağlayacaktır. Aşağıda yer vereceğimiz uygulamalar İngilizce öğrenmek için size yardımcı olacak faydalı uygulamalardandır. 

Microsoft Yeni Ürettiği Yapay Zeka İle İngilizce Sorununu Ortadan KaldırıyorMicrosoft Yeni Ürettiği Yapay Zeka İle İngilizce Sorununu Ortadan Kaldırıyor

- Duolingo - Eğlenceli Dil Öğrenin

Yeni bir dil öğrenmenin en kolay yollarından biri olarak karşımıza çıkan Dualingo, hem hızlı hem de ücretsiz olarak kullanacağınız seçenekler arasındadır. Üstelik uygulamayı kullanmak oldukça eğlencelidir. 2013 yılında Google Play platformunun en iyi uygulaması olarak ödüle tabii tutulmuş olup, yabancı dil öğrenmek isteyen kullanıcılar için en iyi seçeneklerden biridir.

Herhangi bir ücret talep etmeden kullanılan bu uygulama, sorulara vermiş olduğunuz yanlış cevapları bir oyuna çevirerek konu hakkında daha etkili bir şekilde çalışmanızı sağlıyor. Tekrar geri verdiğiniz cevaplara göre size puan veren bu uygulama size her aşamada yeni görevler vererek konu hakkında daha detaylı bilgi edinmenizi sağlıyor. 

Android için Duolingo indir // iOS için Duolingo indir

- Cambly - İngilizce Öğretmeni 

İngilizce öğrenme konusunda şüphesiz en iyi uygulamalardan biri olan Cambly, ana dili İngilizce olan kullanıcılar ile bizzat görüntülü bir şekilde sohbet ederek pratik yapmanızı sağlıyor. Ana dili İngilizce olan ya da öğrenmek istediğiniz dil olan kullanıcılar ile iletişime geçerek bilginize göre seviyelerden olan insanlar ile iletişime geçebileceğiniz Cambly son dönemlerin en çok adından söz ettiren bir uygulamadır. 

Android için Cambly indir // iOS için Cambly indir

- Memrise İle Dil Öğrenin 

İngilizce, Almanca ve Fransızca öğrenme konusunda en çok tercih edilen uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan Memrise, öğrenme becerilerinizi geliştireceğiniz en iyi mobil uygulamalardan biridir. Öğrenme konusunda ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar başarılı bir şekilde ilerleme kat edersiniz. Memrise uygulaması kullanım esnasında sizi heveslendirecek içerikler ile donatılmıştır. 

Android için Memrise indir // iOS için Memrise indir

- Voscreen - İngilizce Öğrenme Programları

İngilizce öğretmek konusunda diğerlerine göre daha çok videolu içerikleri tercih eden Voscreen, yeni nesil İngilizce öğrenme konusunda kullanıcılara birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Ücretsiz bir şekilde kullanacağınız Voscreen uygulaması, belgesel ve çizgi film seyrederek dilinizi geliştirmenizi sağlayacaktır. 

Android için Voscreen indir // iOS için Voscreen  indir

- 6000 Kelime 

6000 Kelime uygulamasının esas amacı yeni kelimeler öğrenerek İngilizce kelime dağarcığınızı genişletmenize yarayacaktır. Fonetik geliştirme ve okuma becerilerinizi de geliştirme konusunda daha detaylı bir çalışma yapmanızı sağlayacak olan 6000 Kelime  mobil uygulaması öğrenme becerilerinizi geliştirecek. 

Android için 6000 kelime indir // iOS için 6000 kelime indir


İngilizce geliştirmede mobil uygulama ile yeni dönem başlıyorİngilizce geliştirmede mobil uygulama ile yeni dönem başlıyor
Instagram'ım İngilizce oldu nasıl Türkçe yaparımInstagram'ım İngilizce oldu nasıl Türkçe yaparım

PAYLAŞ