En iyi video düzenleme Programları - Haberler - indir.com

En iyi video düzenleme Programları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-04 18:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Video düzenlemek şüphesiz zor ve sabır gerektiren bir konu. Ancak bu işi sürekli yapan kişiler için bir o kadar da zevkli bir icraat. Kendi filmlerimizi oluşturmak istersek çekimleri tamamladıktan sonra diğer yapmamız gereken videolarımızı düzenleyerek bir eser ortaya çıkartmak. Bunun için ihtiyacımız olan şey de video düzenleme yazılımına sahip olmak. Ancak belirtmek gerekir ki çoğu video düzenleme programı belli bir ücrete tabi.

Adobe Premiere Pro

Video düzenleme konusunda 20 yıllık deneyimi ile oldukça iddialı olan AdobePremiere Pro' nun bu konudaki en büyük avantajı ise Adobe Creative Suite'ın diğer programlarıyla(AdobeAfterEffects gibi) başarılı bir entegrasyona sahip olması. HD video aktarımlarda hızının yüksek olması ve video konuşmalarda arama yapılabilmesi programı cazip kılan özelliklerden. AdobePremiere Pro Windows ve Mac işletim sistemlerinde kullanılabilirken, farklı plan seçimleriyle en iyi video düzenleme programları arasında olan bu ürüne sahip olabiliyorsunuz. Aylık 53 lira ücret ödeyerek bu programı kullanabilir ve en yeni güncellemeleri anında alabilirsiniz.

Avid Media Composer

1989 yılında Mac II için çıkarılan profesyonel yayın ve film düzenlemek için kullanılan Avid Media Composer piyasanın en deneyimli yazılımlarından bir tanesi. Gelişmiş ses düzenleme için Sonicfire Pro ve DVD sıkıştırma için SorensonSqueeze 5 gibi üçüncü şahıs yazılımları da barındıran Avid Media Composer birden fazla çekimi toparlayıp en iyisini seçmeyi mümkün kılıyor. Bu yazılıma sahip olabilmek için yıllık 588 Euro ödemeniz gerekiyor.

iMovie

Ücretsiz bir video düzenleme programı yokmu diyenler için iMovie iyi bir tercih olacaktır. Profesyonel kullanımdan ziyade orta halli ancak eğlenceli olan program  ile pürüzsüz oynatım için çerçeve stabilizasyonu, sürükle bırak düzenleme sistemi, kolay ayarlanan geçişler ve daha kolay özel efektler içeren iMovie, basit zaman çizgisi ve kolay kullanımlı arayüzü Mac, iPhone ve iPad kullanıcılarına tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.





PAYLAŞ