En iyi oyuncu telefonları - Ekim 2020 - Haberler - indir.com

En iyi oyuncu telefonları - Ekim 2020

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-17 17:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

 

Oyun keyfinizi kusursuz bir şekilde yaşamak için kaliteli bir oyuncu telefonu arıyor olabilirsiniz. 2020 yılında satın alabileceğiniz en iyi oyuncu telefonları hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Son zamanlarda mobil oyunlar hiç olmadığı kadar popüler ve bu nedenle de akılı telefon üreticileri, en sevdiğiniz oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmesi için özel olarak tasarlanmış akıllı telefonlar üretiyor. Bu cihazların en iyi aksiyonun tek bir karesini dahi kaçırmamak için birinci sınıf işlemciler, bol miktarda bellek ve yüksek yenileme hızına sahip ekranlar ile birlikte geliyor.

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max karşılaştırmasıiPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max karşılaştırması

En iyi oyuncu telefonları 

2020 yılında satın alabileceğiniz en iyi oyuncu telefonları listesi için yazımıza devam edebilirsiniz. 

Asus ROG Phone 3

Asus ROG Phone 3, bu konuda en iyisi olan cihazların başında geliyor. Mobil oyunlar konusunda ciddiyseniz ve yüksek kare hızlarını, en net grafikleri ve en uzun batarya ömrünü kullanmak isterseniz, ROG Phone 3 aradığınız akıllı telefonlar olabilir. 6,6 inç boyutunda dev bir ekrana sahip olan bu cihazda 144Hz ekran yenileme hızı yer alıyor. Öyle ki bu ekran yenileme hızı şimdiye kadar kullanılan en hızlıdır. Bunun yanı sıra 270 Hz dokunmatik örnekleme hızı da bulunuyor ve bu ikisi birleştiğinde, eşsiz bir cihaz elde edebiliyorsunuz. Gücünü Snapdragon 865 işlemciden alan bu modelde 512 GB depolama kapasitesi ve tercihe bağlı olarak azami 16 GB RAM bulunuyor.

Listenin ilk sırasında yer alıyor olması, modelin gerçekten tam olarak oyunculara özel olarak üretilmesidir. Örneğin cihazın yan kısmından bağlantı noktası oyun sırasında düşük sıcaklık arayanların fan takmasına olanak sunuyor. Aynı zamanda oyun deneyimini daha da iyi hale getirmek için yan tarafta hatırı sayılır miktarda, çerçeveye de yer verilmiş durumdadır. Sıfır çerçeve temelde oyuncular için pek de kullanışlı değil çünkü baş parmaklarınızı konumlandıracak bir alan bulmakta zorlanabilirsiniz ve bu, yanlış dokunmalara yol açabilir.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Oyuncu telefonu olarak adlandırılmasa dahi oyuncuların ilgi odağı olmayı başaran Galaxy Note 20 Ultra, isteğe bağlı 30Hz, 60Hz veya 120Hz ekran yenileme hızı sunar. Xbox Game Pass Ultimate aracılığı ile Xbox oyunlarını telefonunuzda oynayabilmek için özel olarak optimize edilmiştir ve hatta DeX ve Miracast aracılığı ile oyunları harici bir ekrana aktarabilir. Söz konusu bu cihazda Exynos 990 işlemci, 256 GB depolama kapasitesi ve 8 GB RAM sabit ve hızlı bir internet bağlantınız da olduğunda sorunsuz bir deneyim sağlayacaktır. Oyuncu odaklı aparatlar yer almıyor olsa da hem iş hem de oyun odaklı güçlü bir phablet’e ihtiyacınız varsa, Note 20 Ultra size bunu sunacaktır.

OnePlus 8 Pro

Üst düzey teknik özelliklerin yer aldığı daha uygun fiyatlı bir cihaz arıyorsanız, OnePlus 8 Pro çok yönlü bir teklif olarak öne çıkıyor. OnePlus 8 Pro adlı akıllı cihaz,  6.78 inç boyutunda 1440p çözünürlükte OLED bir ekran var ve bu ekran, 120Hz ekran yenileme hızına sahip. Bu da Fortnite gibi bu ekran yenileme hızını sunan oyunlarda sorunsuz bir deneyim anlamına geliyor. Cihaz çok yönlü özelliğe sahiptir. Uzun süren batarya ömrü ve piyasadaki pek çok modelden daha hızlı kablosuz şarj desteği onu öne çıkaran detaylardan bazıları. Ayrıca arkasında Apple, Samsung ya da Google kadar başarılı olmasa da dörtlü arka kamera kurulumu bulunuyor.

Apple iPhone 11 Pro Max

60Hz ekran yenileme hızı ve yalnızca 4 GB RAM nedeni ile iPhone 11 Pro Max’te oyun oynamak biraz garip hissettirebilir. Fakat ROG Phone 3’te yer alan RAM’in üçte biri ile aynı oyun performansını tabii ki A13 Bionic sayesinde yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda Apple'ın özel oyun servisi Apple Arcade de oyuncular için en iyi tercihtir. iPhone 11 Pro Max 6.5 inç boyutunda OLED ekranı ile, 60Hz ekran yenileme hızına sahip olsa da – kesinlikle göz kamaştırıcı gözüküyor ve çalışıyor. Ayrıca özellikle kamera kalitesi ile oyun oynamanın dışında çok yönlü bir cihaz olduğunu hatırlatalım. Bununla birlikte 120Hz ekran yenileme hızı ile geleceği iddia edilen iPhone 12 ailesini beklemek de alternatif bir çözüm olabilir.

LG V60 ThinQ 5G

LG V60 ThinQ 5G, Dual Screen yapısı ile birlikte standart bir akıllı telefona pek de benzemiyor. Ancak bu ekstra ekranı gerçekten çok farklı şekillerde değerlendirebiliyorsunuz. Örneğin alttaki ekranı bir oyun kumandası yapmak gibi. Diğer açılardan V60 ThinQ 5G 6.8 inç boyutunda devasa bir ekrana, Snapdragon 865 işlemciye, üçlü arka kamera kurulumuna ve 5.000 mAh kapasitesinde bataryası ile uzun pil ömrüne sahip.

 


FBI iPhone 11 Pro Max'ı Hackledi!FBI iPhone 11 Pro Max'ı Hackledi!
Asus ROG Phone 3'ün tanıtım tarihi resmi olarak duyurulduAsus ROG Phone 3'ün tanıtım tarihi resmi olarak duyuruldu
Asus ROG Phone 3'ün basın görselleri sızdırıldıAsus ROG Phone 3'ün basın görselleri sızdırıldı

PAYLAŞ