En İyi Oyuncu Monitörü Seçimi Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

En İyi Oyuncu Monitörü Seçimi Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-26 05:30:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Etkinlik

Oyun oynamak için masaüstü bilgisayar modellerinden yana tercih yapanlar için yeni bir oyuncu monitörü seçimi de yapılması gerekir. Oynanmak istenen oyunların sistem gereksinimleri, donanım seçiminde oyunculara yardımcı olsa da söz konusu monitör olduğunda oyuncular için seçim zorlaşabiliyor.

En İyi Oyuncu Monitörü Seçimi Nasıl Yapılır?

En iyi oyuncu monitör modelleri arasında seçimi yapmak isteyenler için mevcut önerilere göz atabilirsiniz. “En iyisi” için 144 Hz, 4K ve ultra geniş açı gibi kriterler göz önünde bulundurulmalıdır. Ekranlar, sundukları özelliklerle performans üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Bu nedenle özellikleriyle birbirine yakın olarak görülen iki ekran karşılaştırmasında, küçük farkların dahi grafik ve performansta ciddi bir farka sahip olduğu kolaylıkla görülebilir.

Excalibur 27" E27QHD-G

Oyuncu monitörü olarak tercih edilebilecek ilk modellerden birisi Casper tarafından geliştirilen Excalibur 27" E27QHD-G. Oyuncuların yanı sıra tasarımcıların da öncelikle değerlendirdiği modellerden birisi olan Excalibur modelinde, etkileyici bir performans sunuluyor. 144 Hz yenileme süresi, 1 MS tepki süresi ve 16:9 en boy oranına sahip model, 27 inç gibi geniş bir ekranda QHD panel ile 2560 x 1440 çözünürlük desteği sağlıyor.

Alienware AW2720HF

Listenin en iddialı modellerinden bir diğeri Dell tarafından geliştirilen Alienware modeli. Sunduğu özelliklere ek olarak tasarımıyla da dikkat çeken monitör, 240 Hz ve 1 MS tepki süresine sahip. 27 inçlik genişliğiyle kontrolü kolaylaştıran model, IPS teknolojisine sahip.

ASUS TUF VG27AQ

Yüksek kalitedeki monitörleri ile en iyi monitörler sıralamalarında kendine yer bulan ASUS, oyuncu monitörü arayanlar için TUF VG27AQ modelini sunuyor. Tutarlı özelliklere yer verilen monitörde, 1 MS tepki süresi ve 144 Hz yenilenme hızı bulunuyor.

Acer Predator X27

Fiyat performans konusunda etkili bir model olarak Acer’in ön plana çıktığı monitör,  fiyatıyla bütçeleri zorlayabiliyor. Monitör; 4K çözünürlük, HDR 1000, IPS panel, G-Sync Ultimate, 144Hz gibi çarpıcı özelliklerle geliyor.





PAYLAŞ